Yeni Resident Evil Sunumu için Tarih Açıklandı

Bu hafta, Silent Hill ve Resident Evil'a doyacağız...

Bu haftanın, Resident Evil ve Silent Hill gibi iki kült serinin mesken tuttuğu bir hafta olacağı artık resmiyet kazandı. Bildiğiniz gibi Konami, Perşembe günün ilk saatlerinde bir Silent Hill canlı yayını gerçekleştireceğini duyurmuştu. On yılın ardından, Japon oyun devinin sahalara geri döneceğinin işaretini vermesi ile bizleri büyük bir heyecan sardı diyebiliriz. Bu heyecan devam eder iken, ateşe bir odun da Capcom attı ve bir süre önce bahsi geçen yeni Resident Evil sunumu için resmi tarihi verdi.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake Xbox One için de Geliyor Olabilir


Yeni Resident Evil Sunumu, Bu Hafta Gerçekleştirilecek

Resident Evil Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile yaptığı duyuruya göre, 21 Ekim 2022 Cuma günü TSİ 01:00 sıralarında yeni Resident Evil sunumu başlayacak. Eğer canlı olarak izlemeyi isterseniz, başlama saatinde Twitch veya Youtube kanallarına uğrayabilirsiniz.

Şu an için sunumun uzunluğuna dair herhangi bir şey söylenmiş olmasa da, Resident Evil 4 ve Resident Evil Village Gold Edition ile ilgili yeni detaylar paylaşılacak. Bununla birlikte Capcom, bizlere birkaç sürpriz daha hazırlamış. Ama bununla ilgili herhangi bir ipucu yok. Bir ihtimal, Resident Evil 4 oyununun Xbox One versiyonu da resmiyet kazanabilir.

Copy-of-Copy-of-Black-and-Red-Gaming-YouTube-Channel-Art-2560-×-1200-px-2400-×-1100-px-2000-×-1000-px-3-3

Bunun dışında, 2020 yılının Kasım ayında Ragnar Lockar isimli bilgisayar korsanı grubunun sızdırdığı listede yer alan oyunlardan bir tanesi veya birkaçı ile ilgili bir şeyler duymamız veya Resident Evil 9 oyununun tanıtımının yapılması dahi ihtimal dahilinde. Elbette bu tahminlerin ne kadar tutacağını da Cuma günü göreceğiz.

Exit mobile version