Yeni Resident Evil Remake Oyunları Geliyor Olabilir

Üstümüze yeniden yapımlar yağacak gibi...

Resident Evil 4 Remake sonrasında, yeni Resident Evil Remake oyunları görmeye devam edebiliriz. Capcom tarafından yapılan marka tescilleri bir hayli dikkat çekici. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Village PlayStation VR2 Çıkış Oyunlarından Olacak


Resident Evil, hayatta kalma korku türünde yıldızı hiçbir şekilde sönmeyen bir seri. 1996 yılında çıkmış olan ilk oyundan bu yana, Raccoon Şehri felaketi ve sonrasında çıkan devam oyunları ile dünyanın dört bir yanındaki korku dolu maceralara götürmüştü.

Japonya menşeli şirket, son yıllarda, bir yandan ana seri için oyunlar geliştirir iken bir yandan da eski oyunların yeniden yapımları ile karşımıza çıkıyor. Resident Evil 2 2019, Resident Evil 3 ise 2020 yılında satışa sunulmuş olup, Resident Evil 4 için de 2023 yılının Mart ayını bekliyoruz. Görünüşe göre, sonrasında da bizleri bekleyen iki yeni Resident Evil Remake daha var.

ui5JzNHawYsBePZQRu4H7G-1200-80

Yeni Resident Evil Remake Oyunları için Marka Tescili Başvuruları

Yakın bir zaman önce Capcom tarafından 7 Aralık 2022 tarihinde S.T.A.R.S. Dep Raccoon Police için indirilebilir içerik, giyim, ve elektronik ürünler ve 8 Aralık 2022 tarihinde de Resident Evil Director’s Cut için indirilebilir oyunlar, kaydedilmiş oyun yazılımı, arcade cihazları ve oyun aksesuarları ve bunun yanı sıra konsollar ve mobil için çevrimiçi video oyunları kategorilerinde ayrı ayrı marka tescilleri yapılmış. Aslına bakarsanız şirket tarafından 1998 yılında bir marka tescili yapılmış, ama kullanılmadığı için 2012 yılında iptal edilmişti.

Şimdilik bu iki marka tescilinin altından neyin çıkacağı bilinmiyor. Bir tanesinin, ismi dolayısıyla Resident Evil Director’s Cut oyunun orijinal versiyonunun yeniden yayınlanması veya yeniden yapımı olacağı tahmin ediliyor. Diğer söylentiler ise Resident Evil 6 ve Resident Evil 7: Biohazard için yeniden yapımların yollarının açıldığının etrafında dönüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version