Yeni Resident Evil: Death Island Fragmanı Yayınlandı

Bütün aslar aynı filmde!

Yeni Resident Evil Death Island Fragmanı Yayınlandı

Yeni Resident Evil: Death Island fragmanı yayınlandı. Şampiyonlar Ligi kadrosu diyebileceğimiz bir ekip ile soluksuz bir maceranın beklediği film, 7 Temmuz 2023 tarihinde gösterime girecek.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Village Denuvo Korumasından Kurtuldu


Resident Evil animasyon filmlerinin bir yenisi bu yaz mevsiminde yayınlanacak: Resident Evil: Death Island. Aşağıdan izleyebileceğiniz yeni fragman, beklediğimiz türden bir aksiyon barındırıyor da esas olay kadronun muazzamlığı diyebiliriz. Chris Redfield, Claire Redfield, Jill Valentine Leon Scott Kennedy ve Rebecca Chambers. Bakalım bu kadroya sonradan Ada Wong ve Sherry Birkin gibi isimler de dahil olacak mı?

Bildiğiniz gibi oyun serisinde, Leon Scott Kennedy Chris Redfield ile Resident Evil 6 oyununda karşılaşmış olsa da, Jill Valentine ile Rebecca Chambers ilk karşılaşmaları olacak. Claire Redfield için de aynı durum söz konusu.

Yeni Resident Evil: Death Island Fragmanı

San Francisco şehrindeki zombi kıyametinin araştırılacağı filmde, Resident Evil: Vendetta’da gördüğümüz Maria Gomez bir kez daha karşımıza çıkacak. Fragmanda ayrıca muhtemel baş kötü karakterimizi de görmüş oluyoruz. Keyifli seyirler dileriz.

Resident Evil 6 ile Resident Evil 7: Biohazard arasındaki bir zamanda geçen Resident Evil: Death Island’ın Yönetmen koltuğunda Eiichiro Hasumi (Assassination Classroom) oturacak iken, senaryo ise Makoto Fukami (Psycho-Pass) tarafından kaleme alınıyor. Japonya hariç, dünya genelindeki yayıncılık ise Sony Pictures Home Entertainment tarafından yapılacak.

Exit mobile version