Yeni Resident Evil: Biohazard Fragmanı Yayında

Umbrella şirketi sahneye çıktı...

Yeni Resident Evil Biohazard Fragmanı Yayında

Netflix, yeni Resident Evil: Biohazard fragmanı ile karşımıza çıktı. Haberimizin içeriğinden izleyebileceğiniz fragman, Umbrella şirketine odaklanıyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 (2023) Resmen Duyuruldu!


14 Temmuz 2022 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak olan Resident Evil: Biohazard için bir buçuk aydan az bir zaman kaldı. Seri oyunlarından ve önceki dizi ve filmlerden bağımsız bir hikayeyi anlatacak ve iki farklı dönemde geçecek.

Yeni Resident Evil: Biohazard Fragmanı Umbrella’ya Odaklı

Bildiğiniz gibi ilk tanıtım fragmanı sırasında, olayların 2022 yılının Raccoon Şehri’nde başladığı ve Londra şehrine kadar uzandığı görmüştük. Yeni fragman ise fütüristik distopyayı gösteriyor. Ecza şirketi Umbrella’nın bu yeni dizide nasıl resmedileceği belirsiz iken, fragmanda bir skandalın ortasında kaldığına dikkat çekiliyor.

Fragmanda sahneye çıkan farklı türdeki biyo-organik silahların yanı sıra, görünüşe göre yeni zombi kıyameti de şirketin kazara bir tür hapı T-Virüsü ile birleştirmesinin sonucunda yaşanıyor. Söz konusu Umbrella olduğu için bunun bilerek yapılmış bir ‘kaza’ olduğuna şüphe yok. Bununla birlikte, şirketin yeni dizideki hedefinin ne olduğu ise büyük bir merak konusu.

Resident Evil: Biohazard Konusu

Dizinin senaryosu, iki farklı zamanda geçecek. İlk zaman zarfında on dört yaşındaki Jade ve Billie Wesker kardeşlerin Yeni Raccoon Şehri’ne taşındıkları ilk zamanları anlatılacak. Ne var ki şehirde daha fazla zaman geçirdikçe, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve babalarının dünyayı yok edecek karanlık gizleri saklamakta olduğunu fark etmeye başlayacaklar.

İkinci zaman zarfı ise on yıldan fazla bir zaman sonrasında geçecek. Dünyada yaşayan insan sayısı on beş milyona düşmüşken, ortalıkta kol gezen yaratıkların, T-Virüsü bulaşmış insanların ve hayvanların sayısı ise altı milyardan fazla olacak. Kız kardeşlerden Jade Wesker ise peşini bırakmayan kız kardeşi, babası ve kendisiyle ilişkili geçmişinden kalan sırları ile yeni dünya düzeninde hayatta kalmaya çalışacak.

Her biri bir saatten oluşan sekiz bölümden oluşan dizi Constantin Film tarafından üstlenilecek iken yapımcı koltuğunda şirketin Üst Yöneticisi Martin Moszkowicz oturacak. Baş yapımcı Supernatural dizisinden tanıdığımız Andrew Dabb olup, kendisine Robert Kulzer, Oliver Berben ve Mary Leah Sutton eşlik edecek. İlk iki bölüm ise Bronwen Hughes tarafından yönetilecek.

 

Exit mobile version