Yeni Redfall Oynanış Detayları Ortaya Çıktı

Tek veya kooperatif oynanış detayları...

Yeni Redfall Oynanış Detayları Ortaya Çıktı

Bethesda tarafından yayınlanan yeni bir gönderi ile yeni Redfall oynanış detayları ortaya çıktı. Bu detaylar, tek başımıza veya kooperatif olarak oynamayı tercih ettiğimizde bizlere nelerin sunulacağı hakkında biraz daha bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.


İlginizi Çekebilir: Redfall Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Önümüzdeki yıl içerisinde PC, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulması beklenen oyun için bildiğiniz gibi bu ay içerisinde kooperatif oynanış fragmanı yayınlanmıştı. Tercihen her birinin kendisine özgü kişiliği ve yetenekleri olan karakterlerden birisini seçerek tek başımıza veya kooperatif olarak arkadaşlarımız ile oynayabileceğiz.

Yeni Redfall Oynanış Detayları Neler Sunuyor?

Bu hafta içerisinde Bethesda tarafından resmi internet sayfası üzerinden yapılan gönderi ile yeni detaylar ortaya çıktı. Verilen detaylara bakılırsa, kooperatif oynayabilmek için mutlak suretle dört kişi bulmamız gerekmeyecek. Öyle ki, duruma göre iki, üç veya dört arkadaşımız ile sırt sırta verip oynayabileceğiz. Bunun yanı sıra, ekibimizi farklı kişilik ve yetenek kombinasyonları ile oluşturabileceğiz. Yani herhangi bir sıkıntı yaşamadan herkes tek bir karakteri seçebilme özgürlüğüne sahip olacak.

Öte yandan, oyunu tek başımıza oynamak istediğimiz zaman ise gerçekten tek başımıza olacağız. Bildiğiniz gibi piyasadaki kooperatif destekli oyunlarda, tek başımıza oynamayı tercih etsek dahi genellikle yanımızda yapay zeka karakterleri oluyor. Redfall ise bizi vampir sürülerine karşı yalnız bırakacak ve tek tabanca ilerlemek durumunda olacağız.

Şimdilik net bir çıkış tarihi olmayan Redfall için, sadece 2023 yılının başları gösteriliyor. Bakalım bu güzel Arkane Studios oyunu ile ne zaman bulacağız? Gelişmeleri takipte olacağız.

Redfall Hakkında

Hikayeye göre Massachusetts eyaletindeki oyuna adını veren ada şehrinin, bilimsel araştırmanın ters gitmesi sonucu ortaya çıkan bir vampir lejyonu tarafından kuşatılması ve güneşin engellenip adanın dış dünyadan kopartılmasını konu alıyor. Halen evrimleşme aşamasında olup şehrin kökünü kurutma hedefinde olan bu lejyonlara karşı mücadele edeceğimiz oyunda, kendi takımımızı oluşturuyoruz.

Prey oyunundaki Talos I uzay istasyonunun ve Dishonored oyunundaki Dunwall şehrinin bölüm tasarımcıları tarafından oluşturulmuş olan Redfall açık dünyasında, şehir merkezinden ormanlara kadar tarikat üyelerinin dış karakolları ve doğaüstü psişik alanlarda mücadele edecek ve gizemleri çözmeye çalışacağız.

 

Exit mobile version