Yeni Nintendo Switch Eylül’de Geliyor

OLED ekran ile oyun deneyiminde yeni bir dönem başlayacak!

Nintendo’nun uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni Nintendo Switch, oldukça yakın bir zamanda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor olabilir. Öyle ki, bu güzel haberin önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan E3 2021 öncesinde duyurulması bekleniyor.


Benzer İçerik: Nintendo Switch Fiyatları Zamlandı! Bu Bir Şaka Olmalı


Yeni Nintendo Switch Ne Zaman Çıkacak?

Bloomberg tarafından hazırlanan rapora göre şirketin yeni nesil taşınabilir konsolu, Eylül 2021 döneminde kullanıcılarla buluşacak. OLED ekranı ile birlikte oyun deneyimini bir adım ileriye taşıyacağı söylenen konsolun üretimine, Temmuz 2021 itibarıyla başlanması bekleniyor.

Yine aynı rapora göre Switch, önümüzdeki ay düzenlenecek olan E3 2021’den önce resmi olarak duyurulabilir ve tanıtılabilir. Bu tanıtımda oyunların yeni donanımda nasıl çalıştığının ve performansın nasıl olduğunun gösterilmesi bekleniyor.

Nvidia’nın DLSS teknolojisi ile çalışan ve 4K çıkışa izin veren güçlü bir işlemci ile kutudan çıkacağı söylenen yeni nesil taşınabilir konsol, 7 inç boyutunda OLED ekran ile birlikte gelecek.


Bir yılı aşkın süredir beklenen yeni nesil oyun konsolunun önümüzdeki aylarda tanıtılacağına yönelik pek çok haber görmüştük ve Bloomberg’in son açıklaması, bunun son örneklerinden birisi oldu.

Benim de merak ettiğim yeni versiyondan bu haberin gelmesi açıkçası beni oldukça mutlu etti ve aynı zamanda da heyecanlandırdı. Umarım siz de benimle aynı duyguları paylaşıyorsunuzdur.

Peki siz yeni Nintendo Switch’ten neler bekliyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version