Yeni Need for Speed’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Serinin yenisi ile bu hafta tanışacağız!

Yeni Need for Speed'in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Yeni Need for Speed’in tanıtım tarihi sonunda netlik kazandı. Daha önceden de rapor edildiği üzere, bu hafta içerisinde yeni oyun ile tanışma şerefine nail olacağız. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Space Remake Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Oyun dünyasının en uzun soluklu yarış serilerinden birisi olan Need for Speed, üç yıllık bir aranın ardından, bu yıl bir geri dönüşe imza atacak. Geliştirilme aşamasında olduğunu EA Play Live 2020 sırasında öğrendiğimiz oyun, Codemasters şirketinin Cheshire stüdyosunun da desteği ile Criterion Games liderliğinde geliştiriliyor.

Uzun zamana yayılan ve güvenilir kişilerce aktarılan bilgilerle, her ne kadar bu bilgiler resmi olarak onaylanmamış olsa da, yeni Need for Speed birçok kez karşımıza çıkmıştı. Son olarak, geçtiğimiz hafta içerisinde Tom Henderson tarafından Insider Gaming sitesinde yayınlanan rapora göre, oyunun çıkış tarihi 2 Aralık 2022. Henderson aynı zamanda oyunun önümüzdeki birkaç hafta içerisinde bir A$AP Rocky şarkısının eşlik ettiği fragman ile duyurulacağını da belirtmişti. Beklenen gün ise çok yakında.

Yeni Need for Speed’in Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

Need for Speed Youtube kanalında oluşturulan İlk Gösterim paylaşımı ile sıradaki oyunun, 6 Ekim 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 sıralarında yayınlanacak olan ilk fragman ile duyurulacağı resmiyet kazandı. Açıklama kısmında ise ‘Need for Speed’in evrimini ilk görenlerden olun! Deneyimli geliştirici Criterion Games’in güncel oyununda hızlı gidin ve dikkat çekin.’ şeklinde bir yazı var.

Bahsi geçen duyurunun ardından, resmi serinin internet sayfasını incelemeye alan hayranlar, sıradaki oyunun adının Need for Speed: Unbound olduğu bir sanat çalışması keşfetmişler. İlginç olan detay ise, görseldeki arabanın yarattığı dumanda dolar işaretleri ve anarşi sembolleri var. Bizi oldukça ilginç bir oyunun beklediğine şüphe yok diyebiliriz.

Serinin yeni oyunu duyurulur duyurulmaz, ilk detayları sizlere mümkün olabildiğince hızlı bir şekilde ulaştırmaya çalışacağız. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version