Yeni Naughty Dog Oyunu Görselleri Ortaya Çıktı Gibi

Geliştirici, fantastik bir oyun üzerinde de çalışıyor gibi...

Yeni Naughty Dog Oyunu Görselleri Ortaya Çıktı Gibi

The Last of Us Part 1 oyununda yapılan keşifler ile yeni Naughty Dog oyunu görselleri ortaya çıkmış olabilir. Henüz geliştirici tarafından herhangi bir açıklama yapılmaz iken, akıllara Hyoung Nam çizimleri de gelmedi değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1 Neden Part 2’nin Mekaniklerini İçermiyor?


Şu an için sadece The Last of Us ve Uncharted oyunları ile gündeme gelen Naughty Dog stüdyonunun farklı bir fikri mülkiyet ile karşımıza çıkmaya hazırlandığı söylemleri, geçtiğimiz senenin başlarında ortaya çıkmıştı. Ana konsept tasarımcılarından Hyoung Nam, Artstation hesabı üzerinden birtakım görseller paylaşmıştı.

Bahsi geçen görsellerin açıklama kısmında, tasarımcının yeni oyundan ilham aldığını belirten bir yorum da bulunuyordu. Her ne kadar geliştirici stüdyodan o dönemde resmi bir açıklama yapılmamıştı. Ayrıca bu çizimlerin, birden fazla seçeneği temsil etmesinden dolayı, % 50 ihtimalle hayata geçecek olan bir oyuna ait olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Bildiğiniz gibi Naughty Dog, halihazırda çok oyunculu The Last of Us deneyimi için hazırlıklarını sürdürür iken Part 3 için de ön-hazırlık çalışmalarının olduğunu biliyoruz. Hatta geçmişte yapılan bir röportaj sırasında, devam oyununun hikaye hatlarının tamamlandığı da eş başkan Neil Druckmann tarafından dile getirilmiş. Geliştirici ayrıca henüz haberimizin olmadığı birden fazla proje üzerinde de çalışıyor.

Yeni Naughty Dog Oyunu Görselleri Mi Ortaya Çıktı?

The Last of Us Part 1 içerisinde tespit edilen birtakım sanat çalışmaları ise Hyoung Nam tarafından yapılan çizimleri bir kez daha akıllara getirdi ve kafaları karıştırdı. Naughty Dog Central isimli bir hayran Twitter hesabı tarafından da paylaşılan bu sanat çalışmaları, oyuncular tarafından oyun içerisinde keşfedilmiş durumda.

Her ne kadar senaryo boyunca keşfettiğimiz mekanlarda birçok popüler yapıma ilişkin selam göndermelere denk geliyor olsak da, bu sanat çalışmalarının altında geliştirici stüdyonun logosunun bulunması ise şüpheleri arttırmadı değil.

Görünüşe göre tespit edilen bu görseller, geliştirici stüdyonun ilk detaylarını paylaşmak için yanıp tutuştuğu gizemli projelerden birine ait ve Part 1 oyununda karşımıza çıkmasına bakılırsa da duyurusu çok uzakta olmayabilir. Elbette bunun için gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version