Yeni NACON Connect Etkinliği Haftaya Düzenlenecek

Güncel oyunlardan haber ve yeni duyurular olacakmış...

Yeni NACON Connect Etkinliği Haftaya Düzenlenecek

Fransız oyun yayıncısı NACON, önümüzdeki hafta içerisinde yeni bir sunum gerçekleştirecek. Tam ayın son gününe denk getirilen yeni NACON Connect etkinliği, geliştirilme aşamasındaki oyunlar ile ilgili yeni bilgiler sunacak.


İlginizi Çekebilir: World of Tanks Yeni Oyun İçi Etkinlikler ile Zenginleşecek


Yeni NACON Connect Etkinliği ile Bizleri Neler Bekliyor?

İlki 2022 yılında düzenlenen NACON Connect, 29 Şubat 2024 Perşembe günü TSİ 21:00 sıralarında başlayacak. Yayıncının Twitch ve Youtube kanalları üzerinden takip edebileceğiniz etkinliğin 30 dakika kadar süreceği söyleniyor. Bu süre zarfında da farklı türdeki oyunlar ekranımıza gelecek.

Verilen bilgilere bakılırsa, önümüzdeki dönemde satışa sunulacak olan Crown Wars: The Black Prince, GreedFall II: The Dying World, Ravenswatch ve Test Dirve Unlimited Solar Crown hakkındaki son haberleri alacağız. Aynı zamanda yeni oyun duyuruları da yapılacak ve bunların arasında yeni bir Terminator oyunu da var. Geliştiricisinin Terminator: Resistance gibi yine Teyon olduğu tahmin ediliyor.

Programın akabinde, GreedFall II: The Dying World geliştiricileri ile söyleşiler yapılacak iken Steam mağazasında da yeni oynanış videolarına yer verilecekmiş.

Exit mobile version