Yeni Mortal Kombat’ın İlk Bilgileri Sızdırıldı!

Seri yeniden sıfırlanıyor...

Yeni Mortal Kombat'ın İlk Bilgileri Sızdırıldı!

Sızıntı geçmişi ile itibar kazanmış ve dikkatleri de üzerine çekmiş olan Billbil-kun tarafından yeni Mortal Kombat’ın ilk bilgileri sızdırıldı. Elde edilen bilgiler arasında, çıkış platformları, fiyat etiketi ve özel sürümler yer alıyor. Görünüşe göre seri bir kez daha sil baştan alınacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: NetherRealm’dan İlginç Mortal Kombat Paylaşımı


Son birkaç gündür Mortal Kombat serisinin yeni oyunu ile ilgili bir gizem oluştu. İlk olarak serinin otuzuncu yıl kutlaması için yayınlanan özel videonun sonunda on saniyelik bir sekansını gördüğümüz oyun için, dün de kısa ve gizemli bir paylaşım yapılmıştı. Aftermath içeriğinin sonunda kainatın sıfırlanmasına olabileceği gibi, serinin tamamıyla sil baştan alınmasına da işaret olarak sayabileceğimiz bu paylaşımın ardından ilk detaylar da sızdırıldı.

Aylık PlayStation Plus Essentials oyunlarını nokta atış sızdırması ile ün kazanmış olan Billbil-kun, şimdi de sıradaki Mortal Kombat oyununa el attı. Kullanıcının sızıntı geçmişini bildiğimiz için, bu bilgilere de büyük ölçüde kesin gözüyle bakabiliriz. Ancak her şeye rağmen açık bir kapı da bırakmak lazım.

Yeni Mortal Kombat’ın İlk Bilgileri Merak Uyandırıyor

Billbil-kun, sıradaki Mortal Kombat oyununun adının Mortal Kombat 1 olacağını ve PC, PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için satışa sunulacağını aktarıyor. Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios, görünüşe göre seri kapsamında PlayStation 4 ve Xbox One konsollarını artık geride bırakıyorlar. Bununla birlikte, oyunun fiyat etiketi de platforma göre değişiklik gösterecekmiş. PC için herhangi bir bilgi yok iken, standart sürüm mevcut nesil PlayStation ve Xbox konsollarında yetmiş dolar ve Switch için de altmış dolar değerinde olacakmış. Diğer bir deyişle, Hogwarts Legacy oyununun fiyatına bakacak olursak, en aşağı 900 TL gibi bir fiyat etiketi ile karşılaşabiliriz.

Billbil-kun ayrıca Mortal Kombat 1 için iki farklı özel sürümün de olacağına bilgilerinin arasında yer vermiş. Premium sürümü için yüz on dolar, Kollector’s sürümü için de iki yüz elli dolar fiyat biçilecekmiş. İçeriklerinde nelerin olacağı bilinmiyor olsa da, koleksiyoncu sürümünün yanında PlayStation 5 ve Xbox Series ibaresini görebiliyoruz.

Her ne kadar sızıntıyı gerçekleştiren Billbil-kun olsa da, resmi olarak teyit edilmemiş olmasından dolayı, bu bilgileri söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version