Yeni Monster Hunter Oyununun Adı Belli Olmuş Olabilir

Bakalım Capcom ne diyecek bu işe?

Yeni Monster Hunter oyununun adı belli olmuş olabilir. Peki önümüzdeki yıl içerisinde çıkması beklenen yeni oyunun adı ne olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Resident Evil Village The Mercenaries Additional Orders Detayları


Hatırlayacağınız üzere, 2020 yılının Kasım ayı içerisinde, Ragnar Lockar isimli bir bilgisayar korsanı grubu Capcom sunucularına sızmayı başarmıştı. Satış raporları, mali bilgiler ve şirket bünyesinde çalışan personelin şahsi bilgilerinin ele geçirildiği bu saldırı sırasında, Japon oyun devi tarafından geliştirilmekte olan oyunların listesi de ele geçirilmiş ve hatta yayınlanmıştı.

Çoğunluğunu yeni Resident Evil oyunlarının oluşturduğu listede, Monster Hunter 6 da bulunuyordu. Zaten böylesine popüler olan bir serinin devam etmemesi mümkün değil. Hele de Switch versiyonları da gündemdeyken.

yeni monster hunter 6 nihai isim

Yeni Monster Hunter Oyununun Adı Ne Olacak?

Yakın bir zaman önce de Monster Hunter 6 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Paylaşımını daha sonradan silmiş olan neonaga99 isimli Twitter kullanıcısı, serinin yeni oyununun Monster Hunter Paradise olacağını bildirmiş.

Kullanıcı söylediğine göre, Discord platformunun geliştirici modu yapısını kullanır iken sunucu uygulaması ile birtakım şeyler deniyormuş. Bu esnada da, yılın geri kalanı için planlanmış etkinlikleri aktif etmek mümkün olmuş. Her ne kadar çoğunun yeri boş olsa da, içlerinden bir tanesi Monster Hunter Paradise için kod almaya davet ediyormuş. Bu kodların Beta erişimi için mi, ekstra içerik için mi yoksa başka bir şey için mi olup olmadığı belli olmasa da PC, PlayStation ve Xbox platformları için geçerliymiş.

Switch platformunun olmaması, sızıntıda adı geçen Monster Hunter 6 oyununun nihai isminin Monster Hunter Paradise olabileceğine işaret ediyor. Elbette şimdilik resmi bir açıklama olmadığı için, Capcom tarafından yapılacak olan duyuruyu beklemek en sağlıklısı olacaktır.

Son olarak, bahsi geçen sızıntıda, serinin yeni oyununun 2023 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulacağı söylenmiş. Bakalım bu zaman aralığı da doğru çıkacak mı? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version