Yeni Mafia Oyunu Don Salieri’yi Konu Alabilir

Salieri ailesinin yükselişini göreceğiz gibi...

Yeni Mafia Oyunu Don Salieri'yi Konu Alabilir

Yeni Mafia oyunu için ilginç sayılabilecek bir söylenti var. Öyle ki, Mafia II sonrasında Sicilya adasına geri dönüş yapabiliriz. Söylentinin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gears of War Collection Önümüzdeki Ay Duyurulabilir


Geçtiğimiz haftalarda, Hangar 13 stüdyosuna ve planlarına yakın olan anonim bir kaynak tarafından aktarılan göre, yeni Mafia için Unreal Engine 5 geçişi ile düğmeye basılmıştı. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler sunulmamış olsa da, bu defa ilk oyunun da öncesine döneceğimizden bahsedilmişti.

Şu an için ne 2K Games ne de Hangar 13 tarafından bu söylentiye ilişkin açıklama yapılmamış değil. Ancak yeni Mafia ile ilgili yeni söylentiler duymaya devam ediyoruz. Eğer en nihayetinde teyit edilirse, seride üçüncü oyundan sonra biz oyuncuları yine memnun edecek bir halka ile karşılaşabiliriz.

Yeni Mafia Oyunu ile Kronolojinin Başına Dönülebilir

Gears of War Collection haberinin de kaynağında olup son yüklenen Xbox Era Youtube videosunda konuşan Nick Baker tarafından söylenene göre, kronolojide en başa dönecek ve güç kazanmakta olan Don Salieri rolünde olacağız. Senaryo ise on dokuzuncu ve yirminci yüzyıllar arasında geçecek iken, ilk iki bölümünde Sicilya adasını ziyaret edebilirmişiz. Buna ek olarak, hikaye aynı zamanda Salieri ailesinin maceralarına da odaklanılacakmış. Oynanış olarak ise çizgisel tasarım devam edecek iken, çizgi Mafia III oyunundan biraz daha ileriye taşınacakmış.

Bildiğiniz gibi Mafia II oyununun giriş kısmında, Vito Scalette rolünde olup askeri bir operasyon kapsamında Sicilya adasını kısa süreliğine de görmüştük. Görünüşe göre bu defa adayı keşfetme imkanımız olacak. En azından tahminimiz bu yönde. Resmi duyuru yapıldığında elbette her şeyi daha iyi anlayacağız. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version