Yeni Lords of the Fallen Fragmanı, Farklı Dünyaları Gösteriyor

Yaşayanlar ve ölüler dünyaları...

Yeni Lords of the Fallen Fragmanı, Farklı Dünyaları Gösteriyor

Dün gerçekleşen Future Games Show: Summer Showcase 2023 sırasında, bu yılın bir diğer iddialı oyunu olan Lords of the Fallen da karşımıza çıktı. CI Games ve Hexworks tarafından yayınlanan yeni Lords of the Fallen fragmanı, senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz iki farklı dünyayı bizlere gösteriyor.


İlginizi Çekebilir: Görsel Ziyafet Yaşatan Unreal Engine 5 Fragmanını Kaçırmayın


Yeni oyun, esasen yıllar önce The Lord of the Fallen 2 olarak ortaya çıkmış olsa da aradan geçen zamanda türlü badireler atlatmıştı. GamesCom 2022 fuarında ise Lords of the Fallen adıyla PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için duyurulmuştu.

13 Ekim 2023 tarihinde çıkması beklenen oyunda hikaye olarak kötü niyetli tanrı olan Adyr, bertaraf edilişinin milyar yıl sonrasında tekrar canlanıyor ve intikam almaya geliyor. Biz ise, Efsanevi Kara Şövalyeler tarikatının bir mensubu olarak, yaşayanlar ve ölüler arasında ikiye bölünmüş olan bir dünyada hem Adyr hem de onun tarafından yayılan kötülükler ile mücadele edeceğiz. Işığın veya karanlığın tarafında olmak ise tamamıyla bize bağlı olacak.

Yeni Lords of the Fallen Fragmanı

Future Games Show: Summer Showcase 2023 sırasında yayınlanan ve ‘Dual Worlds’ adını taşıyan fragmanda, bahsi geçen iki farklı diyarı ve bu diyarlardaki düşmanlarımızı ve mekanları görebiliyoruz. Özellikle mekanlarda bir hayli ilginç ve FromSoftware oyunlarını anımsatan tasarımlar görebilmek mümkün oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

En Düşük Gereksinimler (720p – Düşük Kalite Ayarları)

Önerilen Ayarlar (1080p – Yüksek Kalite Ayarları)

Exit mobile version