Yeni Korku Oyunu The Quarry Geliyor!

Supermassive Games stüdyosunun yeni oyunu bu yıl geliyor!

2K Games ve Supermassive Games tarafından, yeni korku oyunu The Quarry duyuruldu. The Dark Pictures Anthology serisi sonrasında bu, İngiliz stüdyonun ilk farklı oyunu olacak. Peki bu defa bizleri neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Netflix Resident Evil Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu


Until Dawn ile oyun dünyasında büyük bir etki yaratan İngiltere menşeli stüdyo, E3 2018 fuarında yayıncılığı Bandai Namco Entertainment tarafından yapılan The Dark Pictures Anthology’yi duyurmuştu.

Kendi içerisinde birden fazla oyunu barındıran serinin ilk sezonu Devil In Me ile kapanış yapmaya hazırlanıyor iken, Şubat ayında Directive 8020, The Craven Man, Intercession, Winterfold ve O Death için yeni logo ve isim kayıtları yaptırılmıştı. Ne var ki 2K Games ve Supermassive Games bizlere bir sürpriz yaparak, yepyeni bir korku deneyimi sunacağı söylenen The Quarry oyununun geliştirilmekte olduğunu duyurdular. PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyun, 10 Haziran 2022 tarihinde satışa sunulacak.

Supermassive Games The Quarry1

Yeni Korku Oyunu The Quarry Nasıl Olacak?

Büyük veya küçük fark etmeksizin bütün kararların hikayeyi şekillendirecek olmasıyla birlikte, David Arquette, Ariel Winter, Justice Smith, Brenda Song, Lance Henriksen ve Lin Shaye gibi ünlü isimler tarafındna canlandırılan karakterlerin kaderlerini de belirleyecek.

Hikayeye Yaz kampının son günü, Hackett’in Taş Ocağı’nın genç müsteşarları bir kutlama partisi veriyorlar. Ne var ki olaylar, hızlı bir şekilde tersine dönüyor ve hem kötü niyetli yerel halkın hem de daha tehditkar bir varlığın avı haline gelen gençler, yaşananların arkasındaki nedeni öğrenmek için harekete geçiyorlar.

Son teknoloji yüz yakalama ve film kalitesinde ışıklandırma tekniklerinin ünlü oyuncuların performansları ile birleşmesi sonucunda sinematik kalitede bir deneyimiz bizleri bekledi The Quarry oyununu, tek başınıza, yedi arkadaşınız ile çevrimiçi olarak veya aynı sistem üzerinden oynayabileceksiniz. Bu noktada, kilit öneme sahip kararlarda oylama sisteminin kullanılacağı söyleniyor. Aynı sistem üzerinden oynamayı tercih ederseniz, her bir oyuncu bir karakteri seçecek ve sıra kendisine geldiğinde de seçtiği karakterin eylemlerini icra edecek.

Son olarak, oynayış stilinize göre bütün oynanış elementleri kapsamında zorluk derecesini ayarlayabilecek iken, oynamaktan ziyade izlemeyi tercih ediyorsanız da sizi bekleyen bir Movie Mode var. Ne var ki hikayenin nasıl ilerleyeceği yine size bağlı olacak.

2K Games ve Supermassive Games tarafından duyuruya özel olarak yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version