Yeni Judas Fragmanı Yayınlandı

Merakla beklenen oyun, yeniden karşımızda...

Yeni Judas Fragmanı Yayınlandı

State of Play yayını sırasında yeni Judas fragmanı yayınlandı. Böylece, Ghost Story Games stüdyosunun ilk oyunu hakkında yeni şeyler görme fırsatımız oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni State of Play Yayınında Gösterilenler


BioShock serisi ile tanıdığımız Ken Levine tarafından kurulmuş ve yönetilmekte olan Ghost Story Games, halihazırda Judas üzerinde çalışıyor. 2022 yılının The Game Awards şovunda duyurulmuş olan oyunun, PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için 2025 yılının Mart ayında satışa sunulması bekleniyor.

Uzun bir aradan sonra, ‘Bozduğun şeyi düzelt’ sloganı ile karşımıza çıkan oyun hakkında yeni şeyler görebildiğimiz yeni Judas fragmanı yayınlandı ve bizleri de BioShock serisini anımsatması ile bağlantılı olarak heyecanlandırdı.

Yeni Judas Fragmanı

Take-Two Interactive tarafından yayınlanacak Judas, bizi fütüristik bir dünyaya götürecekmiş gibi görünüyor. Fragmanda ise ana karakterimizi video kayıtları arasında dolaşırken görüyoruz. Ayrıca bazı bölümler ve silahlarımız ile kullanabileceğimiz büyülü yeteneklerimizi de kesitler halinde ekranımıza geliyor. Ayrıca robot kulelere ek olarak, daha önceden gördüğümüz oynanış sekanslarına da yer verilmiş.

Peki siz Judas hakkında ne düşünüyorsunuz? BioShock sonrasında, sizce Ken Levine başka bir kaliteli işe daha imza atacak mı? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version