Yeni Iron Man Oyunu İçin Epey Bekleyeceğiz

Unreal Engine 5 ile geliştirildiği de teyit edildi...

Sabırsızlıkla beklediğimiz yeni Iron Man oyunu için geliştirici stüdyodan yeni açıklamalar geldi. Görünüşe göre oyunun çıkışı için epey bir bekleyeceğiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Apex Legends Karakteri Conduit Geliyor


Electronic Arts ve Marvel Games iş birliğinde EA Motive tarafından geliştirilmekte olan yeni oyun, 2022 yılının Eylül ayı içerisinde duyurulmuştu. Amerika menşeli yayıncının bünyesinde geliştirilen birden fazla Marvel oyunundan bir tanesi olan Iron Man, elbette büyük bir merakla bekleniyor. Ancak görünüşe göre epey bekleyeceğiz. EA Motive genel müdürü Patrick Klaus tarafından resmi sayfa üzerinden yapılan bir paylaşım ile Unreal Engine 5 ile geliştirilmekte olduğunu Haziran ayında verilen bir iş ilanı ile öğrendiğimiz yeni Iron Man oyunu hakkında geliştirme süreci ile ilgili son durum ortaya çıkmış oldu.

ea-iron-man-ilk-detaylar2

Yeni Iron Man Oyunu, Geliştirilme Safhasının Halen Başlarındaymış

“Henüz yapım öncesi aşamadayız ve geliştirme için mümkün olan en iyi temeli oluşturduğumuzdan emin olmak için acele etmiyoruz ancak şimdiden Iron Man ile hikâye, tasarım ve oynanışı keşfetmek için pek çok fırsat buluyoruz ve merakla beklenen oyunun canlanmaya başladığını görmek heyecan verici.

Sürecin bu kadar başındayken bile, Iron Man ve Marvel hayranlarından oluşan bir topluluk ekibi kurduk. Tıpkı Dead Space’te olduğu gibi, geliştirme süreci boyunca hemen hemen her konuda geri bildirimde bulunacaklar. Oyun motoru olarak da Unreal Engine 5’i seçtik, böylece geliştirici ekibimiz sihirlerini konuşturabilecek ve gerçekten özel bir şey yaratabilecekler.”

İlk yapılan açıklamalarda, aynı Insomniac Games stüdyosunun Spider-Man oyunlarında yaptığı gibi özgün bir Iron Man hikayesinin anlatılacağı oyunda, karakterin geçmişinden de sonuna kadar istifade edilecek. Bununla birlikte, yeni oyunun geçeceği dünyanın da en iyi şekilde yaratılması hedefleniyor.

Exit mobile version