Yeni Halo TV Dizisi Fragmanı Yayınlandı

Master Chief tekrardan zorlu bir savaşa katılıyor...

Yeni Halo TV Dizisi Fragmanı Yayınlandı

Beklenen Halo TV dizisi fragmanı sonunda yayınlandı. The Game Awards 2021 şovunda yayınlananın tam versiyonu olan bu fragman, dizi uyarlaması hakkında önemli detaylar sunuyor.


İlginizi Çekebilir: Sniper Elite 5 için Sinematik Fragman Yayınlandı


Oyun sektöründen dizi ve film sektöründe de boy gösteren markaların sayısı artmaya devam ediyor. Tomb Raider, Resident Evil, Hitman, Max Payne, Far Cry ve Uncharted derken, Halo da bunların bir yenisi olacak.

Oldukça uzun bir zaman önce duyurulan dizi uyarlaması, yaşanan yapımcı ve yönetmen kayıplarının ardından, en nihayet düzlüğe çıkmıştı. The Game Awards 2021 şovunda yayınlanan tanıtım fragmanı ile bizleri heyecanlandıran Halo için, NFL finalleri sırasında tam uzunluktaki ilk fragman da yayınlandı.

343 Industries tarafından devralınan serinin, fazlaca sayıda çizgi-romanı ve kitabı ve hatta anime serisi bile bulunuyor. Her biri oyun serisi ile aynı evreni paylaşıyor. Dizisi uyarlaması için ise farklı bir durum söz konusu olacak.

Geliştirici stüdyonun Transmedya Lideri Kiki Wolfkill tarafından yapılan açıklamaya göre, Paramount+ üzerinden yayınlanacak olan Halo TV dizisi, Gümüş Zaman Çizgisi adı verilen farklı bir zaman çizgisinde ilerleyecek ve yepyeni bir hikayeyi anlatacak. Böylesi bir kararın hem oyunun hem de dizinin hikayesini koruyabilmek ve evrimleştirebilmek için alındığını söylemişti. Bununla birlikte, Master Chief karakterinin de bu zamana kadar görmediğimiz bir yanı gösterileceğini de sözlerine eklemişti.

Yeni Halo TV Dizisi Fragmanı Nasıl Olmuş?

İnsanlığın kurtuluşu için verilen savaşta en ölümcül silahın en büyük umut olacağı bir hikayenin işleneceği dizinin ilk bölümü, 24 Mart 2022 tarihinde yayınlanacak. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz ikinci fragmanda, markanın evrenine daha geniş bir açıdan bakacağı anlaşılıyor. Bunun yanı sıra, Cortana ve Master Chief karakterinin yanı sıra, diğer Spartan karakterleri de ekranımıza geliyorlar.

Yayınlanması sabırsızlıkla beklenen Halo dizisinin güncel oyuncu kadrosu ile şu şekilde:

Exit mobile version