Yeni Halo Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

Master Chief için sıradaki macera başlıyor gibi...

Görünüşe göre yeni Halo oyunu geliştiriliyor. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, iddialar bu yönde. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty ve Halo Oyunları Zamlandı


Bildiğiniz gibi son Halo oyunu 2021 yılında çıkmıştı. Genel olarak pek beğenilmemiş olan oyun, Steam mağazasındaki bütün kullanıcı incelemelerinin % 68 kadarından olumlu yorum alabilmiş. Her ne kadar ana senaryo modu için bir genişleme paketi beklenmiş olsa da, henüz bir gelişmenin yaşanmadığı gibi 343 Industries de yeni Halo oyunu için kolları sıvamış gibi görünüyor.

Yeni Halo Oyunu Geliştiriliyor Mu?

Seasoned Gaming tarafından sunulan SG Bitcast yayını sırasında yazı işleri müdürü Ains tarafından söylenene göre, Unreal Engine ile geliştirilmekte olan yeni bir Halo oyunu varmış.

yeni-halo-oyunu-yolda-olabilir

Hatırlayacağınız üzere 2023 yılının başlarında, Microsoft bünyesinde 343 Industries stüdyosunu da etkilemiş olan bir dizi işten çıkartma gelişmesi yaşanmıştı. Haliyle bilhassa hayranları Halo serisinin geleceği için endişe duymuştu. Geliştirici ise hayranların yüreklerine su serpen açıklamalarda bulunmuştu.

Zaman içinde oyuncu sayısı da inişli çıkışlı bir seyir izliyor ancak Halo Infinite güncellenmeye devam ediyor ve öyle ki serinin e-spor tarafındaki çalışmalar bile arka planda devam ediyor.

Eğer iddialar doğruysa, serinin yeni oyununda neler görmek isterdiniz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version