Yeni Halo Dizisi Fragmanı Yayınlandı

Savaş devam ediyor...

Yeni Halo Dizisi Fragmanı Yayınlandı

Yeni Halo dizisi sezonunun başlamasına fazla bir zaman kalmadı. Önümüzdeki haftanın başlarında, Master Chief John-117 için zorlu macera kaldığı yerden devam edecek. Geri sayım devam eder iken, yeni Halo dizisi fragmanı da ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Halo Dizisinin Sezon 2 Fragmanı Yayınlandı


Showtime Networks, 343 Industries, Amblin Television, One Big Picture ve Chapter Eleven ortaklığında hazırlanmış olan Halo dizisi, Paramount+ servisi üzerinden yayınlanmaya başlamıştı. UNSC (Birleşmiş Milletler Uzay Komutası) ile Covenant arasındaki büyük savaşın konu alındığı dizi, ikinci sezonu ile önümüzdeki ay içerisinde geri dönüş yapacak.

Yeni Halo Dizisi Fragmanı

Geçtiğimiz ayın başlarında yayınlanan ilk fragmanın ardından, yeni Halo dizisi fragmanı da bu hafta itibarıyla yayınlandı. İki buçuk dakika civarı uzunluğu olan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

8 Şubat 2024 Perşembe günü ilk bölümü yayınlanacak olan ikinci sezon, ilk sezonun tam da bittiği yerden başlayacak. Yeni sezonun tanıtımı için söylenenlerde, Master Chief John-117 Covenant adındaki uzaylı tehdidine karşı oluşturulmuş bir elit Spartalı ekibine liderlik ediyor ifadelerine yer verilmiş.

İnsanlığın kurtuluşunun veya yok oluşunun anahtarını elinde tutan gizemli bir uzaylı yapısı ile John-117, uzaylı tehdidine karşı verilen savaştaki en büyük umudu iken Halo ile arasındaki bağlantıyı da keşfediyor.

Her ne kadar ilk sezon çeşitli eleştiriler almış olsa da, ilk yirmi dört saatinde en çok izlenen Paramount+ dizisi olduğunu da unutmamak gerek. Bakalım ikinci sezonda bu durum korunacak mı, yoksa değişiklik mi gösterecek. Hep birlikte göreceğiz.

Exit mobile version