Yeni GTA 5 Grafik Modu Gözleri Kamaştırıyor

2020 model GTA 5 deneyimine hazır olun.

yeni gta 5 grafik modu

Ünlü GTA 5 Modcusu Razed’den yepyeni bir GTA 5 geliştirilmiş grafik modu yayımlandı. Yakın zamanda Epic Games Store tarafından oyunun ücretsiz verilmesinin ardından bir çok oyuncu GTA 5 oyununa kavuşmuştu. Yüksek performanslı PC sahiplerinin belirli bir bedel karşılığı bu moda sahip olma imkanları var. Yeni GTA 5 Grafik modu ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA 5 Mobile Çıktı! Nasıl İndirilir?


Yeni GTA 5 Grafik Modu Nasıl İndirilir?

Bir önceki hazırlamış olduğu GTA 5 grafik modu 1.5 milyondan fazla indirilen Razed’in yeni grafik modu şuan için ön siparişte. O moda erişip indirmek için bu linki kullanabilirsiniz.

Videosunu izlediğiniz yeni mod için ise RAZED’in Patreon üyeliğine abone olmanız gerekiyor. Razed Patreon Sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Siteye gittiğinizde gerekli yönergeleri takip ederek erken erişimdeki grafik moduna sahip olabilirsiniz.

Ücretsiz GTA 5 Nasıl İndirilir?

Bedava GTA 5 almak için yapmanız gerekenler oldukça basit: İlk olarak Epic Games Store ücretsiz oyun sayfasını ziyaret ediyorsunuz. Eğer bir Epic Games Store kullanıcı adınız bulunuyorsa giriş yapıyor ve oyunu kütüphanenize ekliyorsunuz.

Kullanıcı hesabınız bulunmuyorsa, sağ üst köşede yer alan kullanıcı oluştur kısmından bir profil oluşturuyorsunuz. Bu profili oluşturduktan sonra tekrar ücretsiz oyun sayfasına dönüyor ve bedava GTA 5 sayfasına tıklayarak, oyunu kütüphanenize ekliyorsunuz.

Kütüphanenize eklemenizle birlikte oyunu indirebilir hale geleceksiniz. Bütün indirme işlemi bittikten sonra GTA 5 hazır ve oynanabilir hale gelecek.

Tüm bu işlemleri 21 Mayıs tarihine kadar yapmanız gerektiğini hatırlatalım. 21 Mayıs sonrasında oyun Epic Games Store üzerinden eski fiyatı ile satışa sunulacak. Ayıca bu tarihe kadar oyunu kütüphanelerine ekleyenler, 21 Mayıs’tan sonra da oyunu ücretsiz olarak oynamaya devam edecekler.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri

GTA 5 önerilen sistem Gereksinimleri

GTA 5 minimum sistem Gereksinimleri


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version