Yeni Gotham Knights Fragmanı Yayınlandı

Assolist de sonunda sahneye çıktı.

Yeni Gotham Knights Fragmanı Yayınlandı

Batman: Arkham Origins oyunu ile de tanınan WB Games Montreal, bizleri hem heyecanlandıran hem de meraklandıran birçok gizemli paylaşımın ardından, geçtiğimiz senenin DC FanDome etkinliği sırasında Gotham Knights oyununu duyurmuştu. Bu yılın etkinliğinde ise yeni Gotham Knights fragmanı yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Suicide Squad: Kill The Justice League Hikaye Fragmanı


Gotham Knights, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için geliştiriliyor. Yepyeni bir açık dünyada geçecek olan aksiyon-rol yapma oyunu, bizi Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin karakterlerinin rollerine bürüneceğimiz Batman Family kontrolüne geçirecek. Üstümüze düşen ise, şehri kargaşadan korumak, polisleri hizaya getirmek ve halkın umudu ve suçluların da korkulu rüyası olmak.

Belfry’yi ana üssünüz olarak kullanacak ve şehrin tarihindeki en karanlık parçaları birbirine bağlayan gizemleri çözmeye çalışacaksınız. Tercihen tek başınıza veya kooperatif desteği sayesinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz senaryo boyunca, karşılaşacağınız düşmanlarınızın arasında Mr. Freeze gibi DC evreninin simgesel kötü karakterleri de bulunacak.

Gotham Knights oyununda dinamik ve etkileşimli bir Gotham sunulacak ve şehrin bir noktasından başka bir noktasına farklı yetenekler ile seyahat edebilecek ve farklı çatışma stilleri ve Batcycle gibi simgesel bir aracı da kullanabileceksiniz.

WB Games Montreal tarafından geliştirilen oyunda, her bir karakterin kendisine özgü yetenekleri, teçhizatı, silahları ve kostümü bulunacak ve bu kostümü özelleştirebilmeniz de mümkün olacak.

Yayınlanan yeni Gotham Knight fragmanı ile şehrin fonunda yer alan Court of Owls (Baykuşlar Divanı) sahneye çıkıyor. Bildiğiniz gibi çizgi-roman serisinde, Batman karakterinin olmadığı bir dönemde bu örgütün derinliklerine inilmiş ve bizlere bambaşka bir hikaye sunulmuştu.

Yeni Gotham Knights Fragmanı Detayları

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda, baş düşmanımız Baykuşlar Divanı sahneye çıkıyor. Bu örgütün yanı sıra, örgüt ve şehir için oluşturduğu tehdit hakkında önemli detaylara sahip olan Oswald Cobblepot (The Penguin) ve yöneteceğimiz karakterlerimiz Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin dörtlüsünü görebiliyoruz.

Batman karakterinin baş etmekte zorlandığı karanlık örgüte karşı, yeni oyundaki karakterlerimiz ile neler yapabileceğimiz merak konusu. Ne var ki bunun için önümüzdeki seneyi beklememiz gerekecek. PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için geliştirilmekte olan Gotham Knights, 2022 yılında satışa sunulacak.

Exit mobile version