Yeni God of War Ragnarök Videosu Yayınlandı

Aylar sonra yeni bir oynanış videosu yayınladı!

Yeni God of War Ragnarök Videosu Yayınlandı

Game Informer tarafından yeni God of War Ragnarök videosu yayınlandı. Oyuna dair yeni şeyler görebildiğimiz, ama aynı zamanda tadımlık da diyebildiğimiz videoyu kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök, Çatışma Sistemini Çeşitlendirecek 


Bildiğiniz gibi God of War Ragnarök, Game Informer dergisinin yeni sayısının kapağını süslüyor. Bu da sabırsızlıkla beklenen oyun için yeni detaylar ve yeni oynanış videoları demek. Haliyle Atreus ve Kratos ikilisinin yeni macerasına olan açlığımızı bir süreliğine dindirebileceğiz. Tabii ki 9 Kasım 2022 tarihine daha epey zamanın olduğunu da söylemeden geçmeyelim. 

Yeni God of War Ragnarök Videosu Detayları

Yakın bir zaman önce Baş Çatışma Tasarımcısı Mihir Sheth tarafından yapılan röportajın ardından, bugün Game Informer Youtube kanalı üzerinden yeni God of War Ragnarök oynanış videosu yayınlandı. Bir buçuk dakikadan biraz uzun olan videoda, oyunla ilgili yeni şeyler görebilmek mümkün oluyor. 

Sheth, videoda da görebileceğiniz üzere hem baltamızı çağırmak hem de silahlarımız arasında geçiş yapabilmek için kullandığımız üçgen tuşuyla, seçili olan silahımıza göre ateş veya buz ile kaplanmasını sağlayarak düşmanlarımıza daha fazla hasar verebildiğimiz bir Weapon Signature Moves (Silah Mühür Hareketleri) sisteminin bulunduğunu söylemişti. Bunun yanı sıra, farklı kullanımları olan Dauntless Shield (Korkusuzluk Kalkanı) ve Stonewall Shield (Taş Duvar Kalkanı) ile de düşmanlarımızı farklı şekillerde bertaraf edebileceğiz. 

Bunların yanı sıra, video sırasında yeni bir mekanı ve yeni bir düşman türünü görebilmek de mümkün oluyor. Ayrıca Atreus uzak mesafeden düşmanların canına okur iken, farklı yapıları da yıkabiliyor. Kratos ise daha fazla dikey hareket yapabildiği gibi, önceki oynanış fragmanında gördüğümüz gibi Kaos Bıçakları’nı kanca olarak kullanabiliyor ve kenardan aşağıya atlayıp baltası ile düşmanların kafasını yararken görebiliyoruz. 

God of War Ragnarök Konusu 

Dünyanın sona ereceği büyük savaşa hazırlık için Kratos ve Atreus olarak, hem dokuz diyarın tamamını gezerek ve cevapları bulmaya çalışacak hem de diyarların güvenliği ile kendi güvenliğimiz arasında bir araya varmak durumunda olacağız. 

 

Exit mobile version