Yeni GeForce Game Ready Sürücüsü Yayınlanıyor

Yeni sürücüyü indirmeyi unutmayın!

Ekran kartı üreticisi, yaptığı duyuru ile Marvel’s Spider-Man Remastered, Madden NFL 23 ve çok daha fazla oyun için yeni GeForce Game Ready sürücüsünü yayınlıyor. Bunun yanı sıra, G-SYNC uyumlu monitörler ve yeni optimal oyun ayarları için de destek sağlanıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (4 Ağustos)


NVIDIA, 12 Ağustos’ta piyasaya sürülecek olan Marvel’s Spider-Man Remastered’da optimize edilmiş performans sunan yeni bir GeForce Game Ready sürücüsünü piyasaya sürüyor. Bu sürücü 19 Ağustos’taki Madden NFL 23 ve 17 Ağustos’taki SUPER PEOPLE beta için destek sağlıyor. Ayrıca, popüler oyunlar için 18 yeni G-SYNC Uyumlu monitör ve 13 yeni Optimal Oyun Ayarı için destek sağlıyor.

1660131191_NVIDIA_Game_Ready_Driver_Marvels_Spider_Man

Marvel’s Spider-Man Remastered Şimdi RTX ON’da!

Marvel’s Spider-Man Remastered’ı, NVIDIA DLSS, NVIDIA DLAA, yükseltilmiş ışın izlemeli efektler ve daha fazlasını içeren NVIDIA GeForce RTX teknolojileriyle donatıldı; yani GeForce RTX GPU’lar, Marvel’s Spider-Man Remastered’da #RTXON deneyimi sunuyor.

Bunlara ek olarak, PC’de Marvel’s Spider-Man Remastered, PC’nin özelliklerinden tam olarak yararlanmak için çok sayıda grafiksel ve deneyimsel iyileştirme barındırıyor:

Daha Fazla Game Ready Hediyeleri ve Yükseltmeleri

Bu yeni NVIDIA Game Ready Sürücüsü, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok sayıda yeni özellik ekliyor.

Aşağıdakiler dahil 18 yeni G-SYNC Uyumlu monitör desteği:

13 yeni oyun Optimal Oyun Ayarlarına kavuşurken, GeForce Experience’ın tek tıkla yapılan optimal ayarları, sisteminizin donanımı için oyun seçeneklerini anında yapılandırmanıza olanak tanıyarak size sorunsuz, optimize edilmiş bir oyun deneyimi sunuyor 1000’den fazla oyunda desteklenen sürüm, aşağıdakiler dahil 13 tane daha oyuna destek sağlıyor:

Exit mobile version