Yeni Game Pass Şubat 2024 Oyunları Belli Oldu

Maneater, Indivisible ve dahası...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile yeni Game Pass Şubat 2024 oyunları ortaya çıktı. Ayın geri kalanı için yedi oyun seçilmiş iken, sonunda da iki oyun servisten çıkacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Mart Ayında 7 Oyunu Daha Kaybedecek


Yeni Game Pass Şubat 2024 oyunları listesine baktığımızda, bu defa fena olmayan bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. Mesela Maneater ve Indivisible, aboneliğiniz kapsamında oynayabileceğiniz yeni oyunların listesinde öne çıkıyorlar. Tam liste için aşağıya göz atabilirsiniz.

Yeni Game Pass Şubat 2024 Oyunları

TW_Coming-Soon_02.20.2024-2-1eaf0d360adca39509fb-1024x576

Return to Grace ve Tales of Arise bugün itibarıyla servisteki yerini almış iken, Bluey: The Videogame için 22 Şubat, Maneater için 27 Şubat, Indivisible için 28 Şubat ve Space Engineers için 29 Şubat tarihini beklememiz gerekecek. Ayrıca Mart ayında verilecek olan oyunlardan ilki de belli oldu. Warhammer 40.000: Boltgun için 5 Mart tarihi belirlenmiş.

Denizlerin en tehlikeli hayvanlarından birisi olan köpekbalığı rolüne büründüğümüz aksiyon-rol yapma oyunu türündeki Maneater, listenin öne çıkan isimlerinden oluyor. Hikayeye bir köpekbalığı yavrusu olarak başlayıp, zamanla gelişerek, ekosistemdeki en gelişmiş forma ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun da yolu elbette insanlar ile beslenmekten geçiyor. Oynanış kısmında açık dünya konsepti sunulduğu için, uygun kaynakları bularak, doğanın ötesine gelişim sağlayabilmeniz de mümkün olacak.

Maneater oyununun yanı sıra, benzer türdeki Tales of Arise ve IndivisibleReturn to Grace ve Space Engineers oyunlarına da göz atmayı unutmayın. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.

Son olarak, 29 Şubat 2024 tarihinde konsol ve PC tarafında Madden NFL 22 ve Soul Hackers 2 oyunlarının Game Pass kütüphanesinden ayrılacaklarını da söylemeden geçmeyelim.

Exit mobile version