Yeni Game Pass Şubat 2023 Oyunları Duyuruldu

Atomic Heart bugün itibarıyla servise eklendi!

Xbox Wire sitesi üzerinden yapılan duyuru ile yeni Game Pass Şubat 2023 oyunları da belli oldu. Bu defa bizleri dört yeni oyun bekliyor iken, ayın sonunda da yedi oyun daha servisten ayrılacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Şubat 2023 Oyunları Duyuruldu


Yen Game Pass Şubat 2023 Oyunları Açıklandı

TW_Coming-Soon_2.21.2023-84d9036ebd0d96acc6fb

Listedeki oyunlardan Atomic Heart, bugün itibarıyla Game Pass servisindeki yerini aldı. Merge & Blade ve Soul Hackers 2 28 Şubat, F1 22 2 Mart ve Wo Long: Fallen Dynasty da 3 Mart tarihinde aboneler ile buluşacak.

Atomic Heart, F1 22 ve Wo Long: Fallen Dynasty, listenin parlayan yıldızları oluyorlar. Bizi internetin, hologramların ve robotların çoktan icat edildiği alternatif bir Sovyetler Birliği dönemine götürecek olan Atomic Heart, P-3 kod adlı ruhsal dengesi bozuk bir KGB ajanının rolüne büründürüyor. Amacımız ise iletişimin gizemli bir şekilde kesildiği üretim tesisini araştırmak.

Üç Krallık döneminin fantastik versiyonunda geçecek olan Wo Long: Fallen Dynasty oyununda, isimsiz bir askeri canlandıracak ve canavarlar ve şeytanlar ile mücadele edeceğiz.

F1 22 ise oyuncuların sıralama turlarını, güvenlik aracı periyotlarını ve pit stop sekanslarını, tercihinize göre daha gerçekçi veya sinematik modlar arasında geçiş yaparak deneyimlemelerine imkan tanıyacak iken, ikiye bölünmüş ekranda veya çevrimiçi modlar ile arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile oynayabilmeniz mümkün olacak.

Son olarak, 28 Şubat 2023 tarihi itibarıyla servisten ayrılacak olan yedi oyun ise şöyle;

Exit mobile version