Yeni Game Pass Ocak 2022 Oyunları Belli Oldu

Hitman üçlemesi, Rainbow Six Extraction ve dahası...

Yeni Game Pass Ocak 2022 oyunları resmi olarak duyuruldu. Kısa bir süre önce Xbox Wire sayfasına eklenen yeni bir görsel ile abonelere sunulacak olan yeni oyunlar ortaya çıkmıştı. Microsoft, yaptığı duyuru ile listeye tam anlamıyla resmiyet kazandırmış oldu. Bizleri yine dolu dolu bir liste bekliyor diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Ocak 2022 Oyunları Belli Oldu


Yeni Game Pass Ocak 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

XGP Ocak 2022 Oyunları Yeni

Listede yer alan oyunlardan Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition ve Nobody Saves the World halihazırda servisten indirilebiliyor iken, Death’s Door, Hitman Trilogy, Pupperazzi, Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Deluxe Edition ve Windjammers 2 20 Ocak ve Taiko no Tatsujin: The Drum Master ise 27 Ocak tarihinde abonelerin beğenisine sunulacak.

Bahsi geçen listedeki oyunlardan Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction en fazla dikkat çeken oyun oluyor. İster tek başınıza isterseniz de üç kişi kooperatif oynayabileceğiniz Rainbow Six Extraction oyununda, New Mexico bölgesinden başlayarak on iki harita boyunca farklı bölgeler boyunca ilerleyip karantina altındaki bölgelere baskın düzenleyecek ve Arhaens adı verilen ölümcül yaratık tehdidinin arkasındaki gizleri ortaya çıkartacağız.

Bir diğer dikkat çeken ise Hitman Trilogy. Hitman, Hitman 2 ve Hitman 3 oyunlarını bir araya getirecek olan üçleme paketi, 20 Ocak 2022 Perşembe günü PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanacak. Aynı gün PC ve Xbox konsolları için Game Pass servisine de eklenecek.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Deluxe Edition ve Death’s Door da aboneler tarafından mutlak suretle denenmesi gereken oyunlardan.

Son olarak, ay sonunda dört oyun daha servis dışı kalacaklar. Eğer aralarından ilginizi çeken oyun veya oyunlar varsa, aboneliğiniz ile % 20 indirimli olarak satın alabiliyorsunuz. Açıklanan liste ise şöyle:

Exit mobile version