Yeni Game Pass Haziran 2023 Oyunları Geliyor

Need for Speed Unbound, F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ve dahası...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile yeni Game Pass Haziran 2023 oyunları ortaya çıktı. Ayın geri kalanı için yedi oyun seçilmiş iken, sonunda da altı oyun servisten çıkacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Series X, Microsoft’un Ara Nesil Konsoluymuş


Yeni Game Pass Haziran 2023 Oyunları Belli Oldu

TW_ComingSoon_6.20.2023-fc847daa535ceeed2195

Listenin öne çıkan isimlerinden olan Need for Speed Unbound ve The Bookwalker: Thief of Tales ile 22 Haziran, Bramble: The Mountain King ve F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch 27 Haziran, Story of Seasons: Friends of Mineral Town 29 Haziran, Arcade Paradise 3 Temmuz ve Sword and Fairy: Together Forever da 5 Temmuz tarihinde Game Pass kütüphanesine eklenecek.

Need for Speed Unbound, ayın geri kalanı için parlayan yıldızlardan bir tanesi oluyor. Lakeshore – The Grand adı altındaki nihai sokak yarışı için her hafta kalifiye olmak için mücadele vereceğimiz oyunda, polis kovalamacalarının da bizi bekleyeceği zorlu yarışlara gireceğiz. Anime tarzı görüntüler ile fotoğraf kalitesinde görselliğin bir araya geldiği Need for Speed Unbound, tarzımızı öne çıkartabildiğimiz Meetup sistemi ile de geliyor.

Listedeki bir diğer dikkat çeken oyun ise F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Hikaye olarak Machine Legion’ın Torch City’ye yerleşmesinden altı yıl sonrasının işleneceği oyunda, eskiden direniş savaşında asker olan Rayton rolündeyin. Machine Legion’ın Torch City’ye yerleşmesi sonrasında inzivaya çekilen karakterimiz, arkadaşının yaka paça tutuklanmasından sonra, mekanik yumruğunu alıyor ve karşılık vermek için zorlu bir maceraya atılıyor. Ne var ki kendisini mafya, isyan ve lejyon üçgenindeki bir komplonun içerisinde buluyor.

Son olarak, 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla Game Pass servisinden ayrılacak olan altı oyun ise şöyle;

Exit mobile version