Yeni Game Pass Ağustos 2022 Oyunları Listesi Yayınlandı

Ubisoft oyunları abonelik servisine gelmeye devam ediyor...

Ayın geri kalanında servise eklenecek olan yeni Game Pass Ağustos 2022 oyunları duyuruldu. Bakalım bu defa aboneleri hangi oyunlar bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Aile Planı Testleri Başladı


Yeni Game Pass Ağustos 2022 Oyunları Hangileri?

TW_Coming-Soon_8.16.2022-194e584f8a9c0861f8f1

Listedeki oyunlardan Coffee Talk, bugün itibarıyla abonelik servisindeki yerini aldı. Geri kalanında ise Midnight Fight Express için 23 Ağustos, Exapunks ve Opus: Echo of Starsong – Full Bloom Edition için 25 Ağustos, Commandos 3 – HD Remaster, Immortality, Immortals Fenyx Rising ve Tinykin için de 30 Ağustos tarihini beklemek gerekecek.

Yeni gelecek oyunlar arasında, Immortals Fenyx Rising epey öne çıkıyor. Bizleri bir kez daha Yunan mitolojisine götüren hikayede, oyuna adını veren Fenyx rolünde olup da her biri tanrılardan esinlenilmiş yedi farklı bölgeye ayrılan açık bir dünyada, Yunan tanrılarını karanlık bir lanette kurtarmak için mücadele ediyoruz.

Ayrıca, insanların problemlerini dinleyebileceğiniz ve stokunuzdaki içerikler ile sıcak bir içecek sunarak onlara yardımda bulunabileceğiniz Coffee Talk ve efsanevi Commandos serisinin yenilenerek karşımıza çıkan üçüncü oyunu olan Commandos 3 – HD Remaster de göz atmaya değer iki oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak, 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü itibarıyla beş oyun daha Game Pass servisinden ayrılacak. Belirtilen günün öncesinde, aboneliğiniz kapsamında % 20 indirim ile satın alabileceğinizi bir kez daha hatırlatalım. Seçilen oyunlar ise şunlar;

Exit mobile version