Yeni Far Cry Oyunu İçin Ubisoft Stüdyoları Birleşti

Acaba hangisi için?

Yeni Far Cry Oyunu İçin Ubisoft Stüdyoları Birleşti

Yeni Far Cry oyunu için Montreal ve Toronto stüdyolarının kafa kafaya verdikleri söyleniyor. Ancak son dönemde yaşanan tatsız olayların ardından, geliştirilme aşamasında olan oyunların ne zaman çıkacağı ise belirsizliğini koruyor.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft E3 2023 Fuarına Katılmaktan Vazgeçti


Bildiğiniz gibi bu yılın başlarında Insider Gaming üzerinden Tom Henderson tarafından aktarılan bilgilerle, Ubisoft çatısı altında iki yeni Far Cry oyunu üzerinde çalışıldığını öğrenmiştik. Esasında Project Talisker kod adlı tek bir oyun üzerinde çalışılıyor iken, üretici Dan Hay’in Blizzard Entertainment şirketine geçişi sonrasında, projenin tek oyunculu Project Blackbird ve çok oyunculu Project Maverick olmak üzere ikiye ayırıldığı ve Montreal stüdyosunun da kontrolde olduğu söylenmişti. 

Yeni Far Cry Oyunu, İki Stüdyoyu Bir Araya Getirdi

Yakın bir zaman önce yeni bir iş ilanı yayınlayan Montreal stüdyosunun, Far Cry projelerinden birisi için Toronto stüdyosu ile yardımlaşmakta olduğunu öne sürdü. Ne var ki hangi oyun olduğuna açıklık getirilmemiş. 

Dün ise benzer olarak Toronto stüdyosu tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile ekibin, yeniden yapım Splinter Cell ve Far Cry oyunlarının ön-bakış versiyonları dahil, özel çok gizli bir güncelleme için bir araya geldiğini duyurdu. 

Şu an için bu projelerin ne zaman satışa sunulacakları bilinmiyor, ama son dönemde Ubisoft çatısı altında yaşanan tatsız olaylar göz önünde bulundurulduğunda da yakın bir zamanda çıkmalarını beklememek lazım. Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Ubisoft Forward sırasında olası bir yeni Far Cry oyunu duyurulsa da, tam anlamıyla hazır olana kadar yıllar geçebilir. Gelişmeleri takipte olacağız. 

Exit mobile version