Yeni Fallout Dizisi Fragmanı Yayınlandı

Heyecanlı bekleyiş sürüyor...

Yeni Fallout Dizisi Fragmanı Yayınlandı

Prime Video tarafından yeni Fallout dizisi fragmanı yayına verildi. Üç dakikadan biraz fazla uzunluğu olan fragmanda, hikayeye dair pek çok şeyi görebilmek mümkün oluyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fallout Dizisi Fallout 5 Hissiyatı Yaratacakmış


Sıradaki Fallout oyunu ile ne zaman buluşacağımız şu anda belirsizliğini koruyor. Bildiğiniz gibi Bethesda Softworks şu anda bir yandan Starfield genişleme paketleri ile güncellemeleri ve bir yandan da The Elder Scrolls 6 ile ilgilendiği için, Fallout 5 ile buluşmak için gerçekten de yıllarca beklememiz gerekecekmiş gibi görünüyor. Elbette Microsoft bünyesindeki başka bir stüdyo, mesela Obsidian Entertainment, bir ara veya yan oyun için kolları sıvamazsa. Neyse ki boşluğu Fallout dizisi dolduracak. Yakın bir zaman önce de yeni Fallout dizisi fragmanı yayınlandı.

Yeni Fallout Dizisi Fragmanı

Üç dakikadan birazcık uzun olan fragmanda, Lucy’yi (Ella Purnell) Vault 33’ü terk edişini ve kıyamet sonrası Los Angeles şehrine tanık oluşunu görüyoruz. Ne yapacağını bilemez durumda olan karakter, soyguncuların saldırısına uğramak ve ölümün eşiğine gelmek dahil nükleer savaştan yıllar sonra dış dünyanın kırıcı gerçekliği ile karşı karşıya kalıyor.

Fragmanda ayrıca oyun serisinden pek çok referans da görebiliyoruz. Mesela Vault Boy Bobblehead, Brotherhood of Steel topluluğu ve mücadele ettiğimiz çeşitli yaratıklar da buna dahil oluyor.

Büyük Savaş’ın 200 yıl sonrasında yaşananların konu alınacağı dizide, Vault 33 grubunun hikayesi anlatılacak. Ataları tarafından geride bırakılan kıyamet sonrası dünyaya geri dönmek durumunda kalan sığınak sakinleri, karmaşık, tuhaf ve zorlu bir dünya ile karşı karşıya kalıyorlar.

Ella Purnell (Lucy), Walton Goggins (The Ghoul), Kyle MacLachlan (Overseer Hank) ve Mike Doyle gibi tanıdık isimlerin yer aldığı Fallout dizisi, Amazon Studios, Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios ve Kilter Films ortaklığında hazırlanıyor. Amazon Prime üzerinden yayınlanacak olan uyarlamanın başında, ünlü Westworld ile tanıdığımız Jonathan Nolan ve Lisa Joy bulunacak. Nolan ve Joy senaryo yazarlığı görevini de üstlenmiş iken, Nolan aynı zamanda ilk bölümün yönetmenliğini de yapıyor.

Exit mobile version