Yeni Fallout 76 Sezonu Fight for Freedom Başladı

Fallout 76'ye yeni içerikler gelmeye devam ediyor...

Yeni Fallout 76 Sezonu Fight for Freedom Başladı

Bethesda Softworks tarafından yapılan duyuru ile yeni Fallout 76 sezonu Fight for Freedom adıyla başladı. Peki on dördüncü sezonda bizi neler bekliyor? Detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghostrunner 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu!


Yeni Fallout 76 Sezonu Fight for Freedom Pek Çok Yenilik Getirecek

Özgürlük Appalachia’da yankılanacak çünkü Fallout 76’nın 14. Sezonu: Fight for Freedom bugün tüm platformlarda başlıyor. Oyuncular artık sezonda ilerleyerek ve oyun içi aktiviteleri tamamlayarak S.C.O.R.E. toplayabilir. Bu esnada oyuncular C.A.M.P. eşyaları, tüketim eşyaları, oyun içi paralar ve kozmetikler gibi vatansever ödülleri kazanacak.

Oyuncular ister Vault’tan yeni çıkmış ister uzun süredir Appalachia’da yaşıyor olsunlar, Fight for Freedom’da ödülleri açmak için günlük ve haftalık görevleri tamamlarken tek başlarına veya arkadaşlarıyla yapabilecekleri çok şey var. Bu ödüller arasında C.A.M.P.’iniz için özel Oval Office temalı mobilyalar, Carved Eagle Weapon Rack, Brewery Fermenter ve Deep Spacewalk Power Armor Boyası gibi kozmetikler ve daha fazlası yer alıyor.

Ayrıca 14. Sezon güncellemesiyle birlikte daha düşük Perk Card gereksinimleri, kullanımı kolaylaştıran Workbench değişiklikleri ve Photomode’da yeni serbest kamera özelliği gibi çeşitli oynanış kalitesini arttıran iyileştirmeler de oyuna eklenecek.

Kırmızı, beyaz ve mavi 14. Sezon: Fight for Freedom ile nükleer kıyamet sonrası Appalachia’da tüm platformlarda boy gösteriyor. Bunun yanı sıra aktif Fallout 1st aboneleri seviye atladıklarında bonus ödüller de kazanacak. Fallout 1st abonesi olmayla ilgili daha fazla bilgiye resmi internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version