Yeni Dying Light 2 Genişletme Paketi Detayları

İlk genişletme paketinin Haziran ayında yayınlanması bekleniyor...

Yeni Dyling Light 2 Genişletme Paketi Detayları

Henüz elle tutulur şeyler söylenmiyor olsa da, yeni Dying Light 2 genişletme paketi ile hakkında heyecan verici imalarda bulunuluyor. Görünüşe göre kesilmiş olan içeriklerden esintiler olacakmış. Peki Baş Tasarımcı konumunda Tymon Smektala bu konuda ne diyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dying Light 2 Güncellemesi İstenen Bir Özelliği Getiriyor


Geliştirici Techland, çıkışı öncesinde yaptığı açıklamalar ile Dying Light 2’yi beş sene boyunca içerikler ile destekleyeceğini müjdelemişti. Şimdiye kadar Ronin ve Otorite olmak üzere kozmetik odaklı iki içerik paketi yayınlanmış olan oyun için, ilki Haziran ayı içerisinde yayınlanacak olan iki hikaye içeriği planlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda bu konuya değinmiş olan Techland, ilk hikaye içeriği ile ana senaryonun yanındaki olaylara derinlik katılacağını ve finalde meydana gelen olaylara da ekleme yapılacağını söylemişti.

Yeni Dying Light 2 Genişletme Paketi Nasıl Olacak?

Peki bizleri neler bekliyor? Yakın bir zaman önce Wccftech ile yapılan röportaj sırasında konuşan Baş Tasarımcı Tymon Smektala, hikaye içeriklerine de değinmeden geçmedi. Söylediğine göre bu içeriklerden ilki, Villedor’a (The City) ilk geldiğimiz andan sonra başlayabilecekmiş. Erişim sağlayabilmek için mutlak suretle oyunu bitirmek durumunda olmadığınız ve yine seçimler yapmanızın gerekeceği içerik, şehrin sınırlarının dışındaki belirli bir yerde geçecekmiş.

Röportaj sırasında kesilen içeriklere de değinen Smektala, bunların taslak aşamasından öteye geçemeyen parçalardan ibaret olduğunu söylemiş. Oyuncuların Dying Light 2 dosyalarının arasında buldukları kalıntıların tamamının kesilen içerikler değil de, prototip aşamasında kalan ve temizlemeyi unuttukları parçalar olduğunu teyit etti. Bununla birlikte, sıfırdan içerik üretmenin artık parçaları indirilebilir içeriklere dönüştürmekten daha kolay ve ucuz olduğunu da sözlerine ekledi.

Son olarak, yeni genişletme paketleri ile Dying Light 2 oyununa sıfırdan yaratılmış yeni bölgelerin ekleneceğini de söylüyor Bas Tasarımcı Tymon Smektala. Peki bu bölgeler ne olacak? Elbette ilerleyen zamanlarda yapılacak olan duyurular ile net bir şekilde görebileceğiz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version