Yeni Dead by Daylight ve Resident Evil İşbirliği Duyuruldu

Ada Wong, Albert Wesker ve Rebecca Chambers da Dead by Daylight yolcusu...

Yeni Dead by Daylight ve Resident Evil İşbirliği Duyuruldu

Behaviour Interactive tarafından yapılan duyuru ile yeni Dead by Daylight ve Resident Evil işbirliği resmiyet kazandı. Bu bağlamda, üç yeni karakter daha oyunda dahil olacak iken, halihazırdaki harita da revizyondan geçirilecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 9 Detayları Sızdırıldı


Çıkışından bu yana Halloween, Scream ve Silent Hill dahil birçok önemli marka ile işbirliğine gitmiş olan Kanadalı yayıncı, simgesel karakterleri asimetrik hayatta kalma oyunununda oyuncuların beğenisine sunmuştu.

Geçtiğimiz yılın Haziran ayı içerisinde de, bu listeye Resident Evil da dahil olmuştu. Serinin önemli isimlerinden Jill Valentine ve Leon Scott Kennedy ikilisi alternatif Claire Redfield ve Chris Redfield görünümleri ile hayatta kalanlar ve Nemesis de yirminci bölüm ile katil tarafındaki yerini almıştı. Ayrıca Raccoon Şehri Polis Departmanı da seçilebilir harita olarak oyuna eklenmişti.

Yeni Dead by Daylight ve Resident Evil İşbirliği Geliyor

Kanadalı yayıncı tarafından bugün itibarıyla gerçekleştirilen yeni sunum sırasında, Project W adı altındaki yeni işbirliği ile halihazırdaki Resident Evil karakterlerine yenilerinin ekleneceği de resmiyet kazanmış oldu.

Yeni işbirliği kapsamında Ada Wong ve Rebecca Chambers hayatta kalan kadrosuna katılan karakterler kadrosuna katılacak iken, Albert Wesker ise katil kadrosuna dahil olacak. Ne var ki bu defa yeni bir harita söz konusu değil. Bunun yerine, Raccoon Şehri Polis Departmanı haritası, ikinci oyundaki simgesel mekanlar baz alınarak revizyondan geçirilecekmiş.

Şu an için Project W için herhangi bir tarih belirtilmiş değil. Yayınlanan fragmanda sadece yakında geleceği belirtilmiş. Ne var ki bazı raporlar tarafından yirmi beşinci bölüm için 16 Ağustos 2022 tarihini işaret ediliyor iken, Eylül ayına sarkabileceği de söyleniyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version