Yeni Çıkacak Oyunlar: 28 Mart – 3 Nisan 2022

Death Stranding Director's Cut macerası PC platformunda da başlayacak!

Yoğun geçen bir Şubat sonrasına, kısmen yoğun geçen bir Mart’tan Nisan ayına geçiş yapmaya hazırlanıyoruz. Bakalım haftanın yeni çıkacak oyunlar listesinde bizleri neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rockstar GTA Online için GTA+ Servisini Duyurdu


Bu hafta içerisinde PC için de çıkacak olan Death Stranding Director’s Cut, listenin başında geliyor. 24 Eylül 2021 tarihinde PlayStation 5 için sunulmuş olan bu versiyonda, ana oyuna ek olarak yeni savaşlar, gelişmiş yakın dövüş, Maser silahı, sabit makineli tüfekler, atış poligonu gibi geliştirilmiş çatışma mekanikleri, kargo mancınığı, destek iskeleti, yardımcı bot, atlama rampası gibi ek dağıtım desteği, Fragile parkuru ve yeni hikaye görevleri sunacak.

Listedeki dikkat çeken diğer oyunlar ise PlayStation 5 ve Xbox Series için de çıkacak olan Crusader Kings 3 ve Tropico 6, Switch için de çıkacak olan WRC 10, The Elder Scrolls Online: Ascending Tide, Moss: Book II ve Weird West olarak sıralanıyorlar. 28 Mart – 3 Nisan 2022 tarihleri arasında çıkacak olan tüm oyunların listesine aşağıdan bakabilirsiniz.

Yeni Çıkacak Oyunlar CK3

28 Mart, Pazartesi

29 Mart, Salı

30 Mart, Çarşamba

31 Mart, Perşembe

1 Nisan, Cuma

2 Nisan, Cumartesi

Exit mobile version