Yeni Çıkacak Oyunlar: 11 – 17 Nisan 2022

Bu hafta Nobody olarak dünyayı kurtarmaya çalışacağız...

Haftanın yeni çıkacak oyunlar listesi ile karşınızdayız, sevgili Turuncu Levye takipçileri. Önümüzdeki yedi gün içerisinde yine birçok yeni oyun ve piyasada olan oyunların da farklı platformlara çıktığını göreceğiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Anno 1800 Bir Hafta Ücretsiz Oynanabilir Olacak


Yeni Çıkacak Oyunlar Listesinde Neler Var?

Yeni haftanın ön plana çıkan oyunu Nobody Saves the World. Ocak ayı içerisinde PC (Steam), Xbox One ve Xbox Series için çıkmış olan aksiyon-rol yapma oyunu, 14 Nisan 2022 Perşembe günü PlayStation 4, PlayStation 5 ve Switch konsollarında da boy göstermeye başlayacak.

Guacamelee! oyunun arkasındaki DrinkBox Studios tarafından geliştirilmiş olan Nobody Saves the World’de, insansı bir varlıktan salyangoza, hayalete, ejderhaya veya daha başka şeylere dönüşebilen Nobody isimli bir karakteri yönetiyoruz. Tamamladığımız görevler ile on beş farklı formu keşfediyor ve istediğiniz zaman bunların arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Hedefiniz ise sürekli olarak değişen zindanları temizleyerek felaketi sonlandırıp, dünyayı kurtarmak olacak. Tercihen tek başınıza veya bir arkadaşınız ile çevrimiçi kooperatif olarak oynayabilmeniz mümkün.

Nobody Saves the World dışında, konsollar için de çıkacak olan Road 96 ve Alone in the Dark, Resident Evil ve Silent Hill serilerinden esinlenilerek geliştirilmiş ve Switch kullanıcılarıyla da buluşacak olan Tormented Souls, haftanın dikkat çeken oyunları arasında yer alıyorlar. 11 – 17 Nisan 2022 tarihleri arasında çıkacak oyunların tam listesi için aşağıya bakabilirsiniz.

yeni çıkacak oyunlar tormented souls

11 Nisan, Pazartesi

12 Nisan, Salı

13 Nisan, Çarşamba

14 Nisan, Perşembe

15 Nisan, Cuma

Exit mobile version