Yeni Çıkacak Oyunlar: 1 – 7 Kasım 2021

Call of Duty: Vanguard haftası gelip çattı!

Yeni Çıkacak Oyunlar 1 - 7 Kasım 2021

Sonbahar mevsiminin son ayına girdiğimiz bugünde, yeni çıkacak oyunlar listesinin bir yenisi ile daha karşınızdayız. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz senelerde bu zamanlarda, beklenen büyük oyunların çıkmaya devam edişi ile büyük bir oyun fırtınası daha yaşanıyordu. Kasım ayı ile yine beklediğimiz oyunlar ile buluşmaya devam edeceğiz. Ne var ki salgın nedeniyle yaşanan ertelemelerin ardından daha sakin bir ay bizleri bekliyor olacak. En azından ilk hafta bu şekilde geçecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Kasım 2021 Oyunları Duyuruldu


Bu Hafta Yeni Çıkacak Oyunlar Hangileri Olacak?

Bu haftanın öne çıkan oyunu elbette Call of Duty: Vanguard. Uzman bir askeri birliğin rolünde olacağımız hikayeye göre, Berlin şehrinin düşünün ardından hayatta kalan ve yeni bir Hitler bulma arayışında olan Nazi grubu Dördüncü Reich’in yürüttüğü Project Pheonix operasyonunun arkasındaki gerçeği açığa çıkartmaya ve sona erdirmeye çalışacağız.

Aşağıdan göz atabileceğiniz tam listede, yeni nesil için de çıkacak olan Knockout City ve yine bolca Switch oyunu da görülebiliyor. Bunların arasında da World War Z ve Fast & Furious: Spy Racers – Rise of SH1FT3R gibi oyunlar dikkat çekiyor.

1 Kasım Pazartesi

2 Kasım Salı

3 Kasım Çarşamba

4 Kasım Perşembe

5 Kasım Cuma

 

Exit mobile version