Yeni Borderlands Koleksiyon Paketi Geliyor Olabilir

Herkes için bir paket!

Görünüşe göre yeni Borderlands koleksiyon paketi yolda. En azından Güney Afrika Film ve Yayıncılık Kurulu tarafından yapılan derecelendirmeye bakılırsa bu yönde bir gelişme olacak. San Diego Comic-Con 2023 sırasında The Borderlands Compilation: Pandora’s Box duyurusu ile karşılaşabiliriz.


İlginizi Çekebilir: Borderlands Filmi İçin Bazı Sahneler Yeniden Çekiliyor


Bildiğiniz gibi geçmişte pek çok Borderlands koleksiyon paketi görmüştük. Birinci ve ikinci oyunun bütün indirilebilir içeriklerinin bulunduğu ayrı ayrı Game of the Year sürümleri ve Borderlands: The Pre-Sequel ile Borderlands 2 oyunlarının bulunduğu Borderlands: The Handsome Collection gibi örneklerimiz var. Görünüşe göre tüm serinin tek pakette toparlanacağı The Borderlands Compilation: Pandora’s Box ise bunların bir yenisi ve şimdilik nihai olanı olacak.

Güney Afrika Film ve Yayıncılık Kurulu, bahsi geçen koleksiyon paketini geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde PC ve konsollar için derecelendirmiş.

Borderlands Filmi İçin Bazı Sahneler Yeniden Çekiliyor

Yeni Borderlands Koleksiyon Paketi Duyurulabilir

Henüz 2K tarafından herhangi bir imada bulunulmamış olsa da The Borderlands Compilation: Pandora’s Box, adına bakılır ise, Pandora gezegeni ile bağlantılı olan oyunları kapsayacak. Yani şimdiye kadar yayınlanmış olan tüm indirilebilir içerikleri ile Borderlands, Borderlands 2 ve Borderlands 3 ve aynı zamanda da The Pre-Sequel, bu paket ile yeniden satışa sunulacak. Tiny Tina’s Wonderlands ise farklı bir ortamda geçtiği için içeriğe dahil edilmeyecektir diye düşünüyoruz.

Bildiğiniz gibi bahsi geçen kuruluşlarının yaptıkları derecelendirmeler, yakın bir zaman içerisinde yapılacak olan duyurulara işaret niteliği taşıyor. Yarın itibarıyla San Diego Comic-Con 2023 başlayacak ve The Borderlands Compilation: Pandora’s Box duyurusu da bu festival sırasında gelebilir. Gelişmeler için takipteyiz.

Exit mobile version