Yeni Black Myth: Wukong Oynanış Videosu Yayınlandı

Önümüzdeki yıl çıkması bekleniyor...

Yeni Black Myth Wukong Oynanış Videosu Yayınlandı

2020 yılında duyurulmuş olan Black Myth: Wukong, önümüzdeki yıl çıkış yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan oynanış videosu sızıntısının ardından, IGN tarafından yeni Black Myth: Wukong oynanış videosu yayına verildi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage’ın Bağdat Videosu Yayınlandı


Çin menşeli Game Science Studio tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Black Myth: Wukong, Çin edebiyatının en önemli klasiklerinden birisi olan Journey to the West’ten (Batıya Yolculuk) esinleniliyor. Ne var ki romanın karmaşık ve karanlık hali ile karşımıza çıkartılacak ve aynı zamanda üçlemenin de ilki olacak. Bununla birlikte, üçlemedeki her bir oyunun farklı bir Çin hikayesi anlatacağı söylenmişti.

Geliştirilmesine Unreal Engine 4 ile başlanmış olsa da, sonradan Unreal Engine 5 motoruna geçiş yapılmış olan Black Myth: Wukong için IGN tarafından yeni bir video yayınlandı.

Yeni Black Myth: Wukong Oynanış Videosu

Soulslike aksiyon RYO için yayınlanan yeni ön-bakış videosu, yeni sekansları ekrana getirmenin yanı sıra, çatışma, görev yapısı ve dahası hakkında yeni bilgileri de sunuyor. Söylenene göre yarı açık bir dünya bizi bekliyor. Harita üzerindeki her bir bölgenin dallanıp budaklanan yolları olacak. Eğer bu bölgeleri dip köşe keşfe çıkarsak da gizli düşmanlar ile yapacağımız çatışmalara girmek durumunda olacağız.

Çatışma açısından farklı bir hissiyat sunacağı söylenen Black Myth: Wukong, aralarından seçim yapabileceğimiz üç farklı stil ile gelecek. Her birinin de hafif ve ağır saldırıları olacak. Ne var ki ağır saldırı yapabilmek için, hafif saldırılar ile Focus kazanmamız gerekecek.

Videoda ayrıca yeteneklere de değinilmiş. Mesela dönüşüm ile farklı canavar ve hayvan formlarına geçiş yapabilmek mümkün olacak. Belirli yan görevleri tamamlayarak yeni yetenekler açabileceğiz. Bunlara ek olarak, tılsım da kullanabileceğiz.

Önümüzdeki yıl çıkması beklenen Black Myth: Wukong, yarın TSİ 20:00 sıralarında başlayacak olan GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı yayınında da karşımıza çıkacak.

Son olarak, geçtiğimiz günlerde sızdırılmış olan dört dakikaya yakın oynanış videosuna da aşağıdan göz atabilirsiniz. Videoya müdahale edilmesi ihtimal dahilinde olduğu için, kaldırılmadan göz atmanızda fayda var.

Exit mobile version