Yeni Bioshock Oyunu Detayları Sızdırıldı

Yeni BioShock oyununu bekliyor musunuz?

Yeni Bioshock Oyunu Detayları Sızdırıldı

Yeni BioShock oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Her ne kadar şimdilik birer sızıntıdan ibaret olsalar da, yıllardan sonra seride yeni bir oyun görecek olmak ister istemez heyecanlandırıyor diyebiliriz. Henüz resmiyet kazanmamış olan detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Multiplayer Marvel Oyunundan Yeni Detaylar Paylaşıldı!


BioShock serisi, 2013 yılında satışa sunulmuş olan BioShock Infinite sonrasında derin bir sessizliğe gömülmüştü. Perde arkasında yaşananların ardından, şimdilik BioShock 4 olarak adlandırılan yeni oyun, 2019 yılı içerisinde 2K Games tarafından kurulan ve San Francisco ve Montreal şehirlerinde ofisleri bulunan Cloud Chamber tarafından geliştirilmeye başlanmıştı.

Daha önceden Sid Meier’s Civilization ve XCOM üzerinde çalışmış olan Kelly Gilmore tarafından yönetilmemekte olan stüdyo bünyesinde, BioShock serisinin önceki oyunlarından olmak üzere Assassin’s Creed, Battlefield ve Call of Duty gibi önemli seriler üzerinde çalışmış olan geliştiriciler de bulunuyor. Bu elbette yeni oyunun hikaye anlatımı ve oynanış dinamikleri açısından büyük beklentiler oluşturuyor.

Yeni BioShock Oyunu Detayları Ortaya Çıktı

Bir süredir geliştirilme aşamasında olan yeni BioShock oyunu hakkında yeni detaylar, yapılan bir Twitter paylaşımları ile sızdırıldı. Söylenene göre bir süredir BioShock 4 olarak anılan yeni oyunun nihai ismi BioShock Isolation olabilir. 2022 yılının ilk çeyreğinde duyurulacak denilen oyun, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor.

Belirtilene göre BioShock Isolation, bizlere radikal bir şekilde farklı ideolojileri olan iki şehir sunacakmış. Bunlardan bir tanesi diğerinin altında bulunacakmış. Diğer bir deyişle, iki şehirden birisi izole edilmiş şekilde distopik olacakmış. Bununla birlikte, iki taraf arasında bir çatışmanın başlamış olduğundan da bahsedilmiş.

Son olarak, Cloud Chamber stüdyosunun bünyesinde, eski Irrational Games çalışanlarının da olmasının yanı sıra, Watch Dogs: Legion, Shadow of the Tomb Raider, Mafia 3 ve Deus Ex: Mankind Divided gibi oyunların geliştirici kadrosunda yer alan isimlerin de katıldığı söylenmiş.

Bu detaylar henüz 2K Games veya Cloud Chamber tarafından onaylanmadığı için, haliyle söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Ancak şu durumda ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz. Hele de geliştirici ekibe kaliteli oyunların kadrosunda yer almış isimlerin katılması da beklentiyi ister istemez arttırıyor.

Exit mobile version