Yeni Battlefield Portal Detayları Heyecan Verici Görünüyor

Kullanıcı tabanlı mod gümbür gümbür geliyor!

Yeni Battlefield Portal Detayları Heyecan Verici Görünüyor

Geliştirici DICE, yeni Battlefield Portal detayları ile karşımıza çıktı. Birçoğumuzun bağımlısı olabileceği bu mod yeni oyunun en gözde modları arasına adını şimdiden yazdırdı diyebiliriz. Açıklanan yeni detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 PC Fragmanı


Battlefield 2042 oyununun tanıtımları sırasında en çok ilgi çeken özellik, hiç şüphesiz ki Battlefield Portal olmuştu. Oyuncu tabanlı olacak bu mod serinin geçmişini, günümüzdeki halini ve geleceğini bir araya getirecek ve etkileyici deneyimler oluşturmanızı sağlayacak.

İçeriğinde ayarları, özelleştirilmiş modları ve Logic Editor bulunduracak olan bu sistem ile takımların orantılarını ve zafere ulaşmak için gereken şartları değiştirmenin yanı sıra, silahları sınırlandırabilecek ve hatta farklı dönemlerden farklı toplulukları karşı karşıya getirebileceksiniz.

Kendi ürettiğiniz içeriklerin yanı sıra, başka oyuncuların ortaya koyduklarını da inceleyebileceksiniz. Battlefield 1942’den El Alamein Battle of the Bulge, Battlefield: Bad Company 2’den Valparaise ve Arica Harbor ve Battlefield 3’ten de Noshahr Canals ve Capian Border haritalarının yeniden yaratılmış versiyonlarının seçilebilecek olmasına ek olarak, serinin önceki oyunlarındaki silahları, araçları ve çok daha fazlasını da kullanabileceksiniz.

Yeni Battlefield Portal Detayları Neler?

DICE tarafından açıklanan yeni detaylara göre, Battlefield 2042’nin çıkış gününde yeni oyunun yedi haritasına ek olarak yeniden yaratılmış altı harita oyuncuların beğenisine sunulacak. Ne var ki Battlefield Portal modunda bu haritalar için varyasyonlar da bulunacak. Yeni oyunun haritaları için orta büyüklükte olan bu sayı, küçük boyutta ise her harita için bir tane olacak. Yedi büyük boyutlu varyasyonlar ise sadece PC, PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarına sunulacak. İlk gün sunulacak olan modlar ise Conquest Large, Conquest, Rush, Team Deathmatch ve Free-For-All olacak.

Battlefield Portal, Battlefield 1942, Bad Company ve Battlefield 3 dahil toplamda yetmiş beş kadar silah bulunacak. Sunucu yaratırken, her bir takım için hangi silahların ve eklentilerin olacağını seçebileceksiniz. Hatta Logic Editor ile katlamalı hasar puanlarının olup olmayacağını da dahil edebilmeniz mümkün olacak. Bu durum, teçhizatlar için de geçerli olacak.

Yeni modda kuralları iki farklı yoldan hazırlayabileceksiniz. Birincisi tarayıcı tabanlı olduğu için dizüstü veya masaüstü bilgisayarınız ve mobil cihazınız üzerinden istediğiniz zaman hazırlayabilmeniz mümkün olacak. Ancak sadece haritaları, toplulukları, oyuncu sayısını, mevcut silahları ve bunun gibi temel şeyleri belirleyebileceksiniz. Daha detaylı bir ayarlama ise Logic Editor’e başvurmanız gerekecek.

Son olarak, Battlefield Portal ilk günden satın alınabilir ve kalıcı sunucular içermeyecek olsa da, tek bir oyuncu dahi yarattığınız sunucuda aktif bir şekilde oynamaya devam ettiği sürece kapanmayacak. Öte yandan, eğer birisi huzursuzluk çıkartıyorsa veya hile yaptığınız tespit ederseniz hem sunucunuzdan hem de gelecekte yaratacağınız herhangi bir şeyden kalıcı olarak atabileceksiniz.

Battlefield 2042 oyununun çıkış gününde oyuncuların beğenisine sunulacak olan Battlefield Portal ile ilgili yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version