Yeni Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter Detayları

Eivor ile son kez...

Resmi sayfa üzerinden bir paylaşımda bulunan Ubisoft, yeni Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter detayları ile oyuncuların karşısına çıktı. Oyun ile ilgili içerik desteğine genel bir bakışın yapıldığı gönderide, kapanış bölümüne erişim için gereksinimlere, New Game+ özelliğine ve daha fazlasına değinilmiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla, Steam’e Gelecek Gibi


Origins ile başlayan son Assassin’s Creed üçlemesi, Valhalla ile sona ermişti. 2020 yılında çıkmış olan oyun, aradan geçen zaman zarfında Wrath of the Druids, Siege of Paris ve Dawn of Ragnarök olmak üzere üç büyük genişleme paketleri, iki Mastery Challenge ve Tombs of the Fallen, sınırlı süreli festivaller, Discovery Tour: Viking Age ve çok daha fazlası ile desteklenmişti. Ne var ki her şeyin sonu olduğu gibi Eivor ağabeyimizin de hikayesine yakın bir zamanda bütünüyle son nokta koyulacak. 

Fransız yayıncı tarafından Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilmiş olan Ubisoft Forward sırasında, The Last Chapter duyurusu da yapılmıştı. 6 Aralık 2022 tarihinde PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanacak bu son içerik, ücretsiz güncelleme ile bütün platformlarda yayınlanacak. 

CFbYZmUCssfrszUjEyJhbB-1200-80

Yeni Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter Detayları Neler?

Eivor ağabeyimizin Ravensthorpe yerleşkesindeki arkadaşları ile vedalaşacağı ve yeni maceralara yelken açacağı The Last Chapter öncesinde, Ubisoft tarafından yapılan bir paylaşım ile yeni detaylar da verildi. 

İçeriğe erişim sağlayabilmek için, ana senaryoyu tam anlamıyla bitirmiş olmanız gerekecek. Yani İngiltere haritasındaki bütün bölgelerini ve Asgard ve Jotunheim hikaye bölümlerini tamamlamış, yerleşkenizi beşinci seviyeye çıkartmış, Jomsviking kışlasını inşa etmiş ve liderlerini ortaya çıkartarak Order of the Ancients birliğini ortadan kaldırmış olmak durumundasınız. 

Fransız yayıncı, sitesindeki gönderide, Assassin’s Creed Valhalla için bundan böyle zaman sınırlı festival de düzenllemeyeceğini teyit etti. Ne var ki Glowecestrescire bölgesindeki The First Night of Samhain görevini tamamladıktan sonra, festivallerde dağıtılan ödüllerden kaçırdıklarınızı bütün tüccarlardan gümüş karşılığında alabileceksiniz. 

Aynı gönderide New Game+ hakkında da konuşan Ubisoft, oyunun derinliğinin yeniden oynanabilirliği farklı ve ödüllendirici kılabilecek seçenekleri sınırlandırdığı gerekçesiyle, bu özelliğin eklenmeyeceğini söylüyor. Ne var ki kapanış perdesi öncesinde daha fazla içerik sunulacakmış. 

Exit mobile version