Yeni Assassin’s Creed Oyunu için İlginç İddialar Ortaya Atıldı

Basim yine başrolde olacakmış...

Yeni Assassin's Creed Oyunu için İlginç İddialar Ortaya Atıldı

Yakın bir zaman önce Rebs Gaming tarafından yapılan paylaşım ile yeni Assassin’s Creed oyunu hakkında enteresan iddialar ortaya atıldı. Temelde yine Basim karakterini yöneteceğim oyun ile bağlantılılar. Ancak, daha önceden duymadığımız detaylar söz konusu. Bununla birlikte Assassin’s Creed Remake için de çalışmaların söz konusu olduğundan bahsedildi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Infinity ile Seri Japonya’ya da Gidebilir


Assassin’s Creed Valhalla sonrasında, karşımıza nasıl bir Assassin’s Creed ile çıkılacağı belirsizliğini koruyor. Bildiğiniz gibi son oyun için bir indirilebilir içerik olarak planlanan, ama sonradan küçük bütçeli ayrı bir oyuna dönüştürüldüğü söylenen ve Basim karakterini yöneteceğimiz Assassin’s Creed Rift ile ilgili birtakım söylentiler duymuştuk. Ayrıca Aztek uygarlığını konu alacak olan başka bir oyuna dair iddialar da ortaya atılmıştı.

Yeni Assassin’s Creed Oyunu İddiaları Dikkat Çekici

Önümüzdeki ay içerisinde bir Ubisoft Forward sunumu planlanıyor ve yeni Assassin’s Creed’in de bu sunum sırasında duyurulması bekleniyor. Yakın bir zaman önce de sıradaki oyun ile ilgili birtakım iddialar ortaya atıldı.

Rebs Gaming tarafından ortaya atılan ve Bloomberg sitesinden Jason Schreier tarafından da teyit edilen bu oyunun Assassin’s Creed: Mirage adıyla Nisan ile Haziran ayları arasında satışa sunulacakmış. İlk oyunundan ilham alınan ve serinin özüne dönüleceği söylenen oyun, 860 ile 870 yıllarındaki Bağdat şehrinde geçecek ve Samarra’daki Anarşi dönemi ele alınacak. Bunun yanı sıra, Basim ile Sigurd’un tanıştığı Constantinople şehrinde geçecek olan bir içerik de planlanıyormuş.

Hidden Ones birliğine katılmadan önce genç bir hırsız rolünde ve gizemli bir karakter ile tanıştıktan sonra hayatı değişecek olan Basim karakterini yöneteceğimiz Assassin’s Creed: Mirage’de, birkaç büyük şehrin olacağı ve nehirler ve çöller gibi farklı bölgelere gideceğimiz söylenmiş.

Bildiğiniz gibi Assassin’s Creed Valhalla oyununda Asgard bölgesine gittiğimizde, Basim karakterini Loki olarak görüyorduk. Bununla bağlantılı olarak Assassin’s Creed: Mirage, Visions of Loki isimli farklı bir sistem olacakmış. Eagle Vision geri dönecek iken, diyalog ve cinsiyet seçimi ve seviye sistemi gibi RYO ögelerinin ise kaldırılacağı söyleniyor. Yeni animasyonlar ile oynanış son oyuna göre farklılık gösterecekmiş. Ayrıca karakterimiz de ipli bir hançer kullanacakmış.

Son olarak, Fransız yayıncının Assassin’s Creed Remake üzerinde çalıştığı ve Assassin’s Creed: Mirage Sezon Bileti eklentisine dahil edileceği da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Exit mobile version