Yeni Apex Legends Karakteri Conduit Geliyor

Kadro genişlemeye devam ediyor!

Yeni Apex Legends Karakteri Tanıtıldı

Electronic Arts ve Respawn Entertainment tarafından yayınlanan fragman ile yeni Apex Legends karakteri Conduit sahneye çıkartıldı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Disney Electronic Arts Şirketini Satın Alabilir


Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Electronic Arts tarafından da yayınlanmış olan oynaması ücretsiz Apex Legends, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 2019 yılının Şubat ayında yayınlanmıştı. 2021 yılında Switch kullanıcılarıyla da buluştuktan sonra, Mart ayında PlayStation 5 ve Xbox Series desteği kazanmış Mayıs ayında ise çapraz platform desteği ile Android ve iOS tabanlı cihazlar için de yayınlanmıştı. Zaman içerisinde de yeni karakterler, silahlar, haritalar, kozmetik ödüller, Quest sistemi ve daha pek çok şey sunulmuştu. Yakın bir zaman önce yayınlanan fragman ile yeni Apex Legends karakteri Conduit de tanıtıldı.

Yeni Apex Legends Karakteri Conduit Hikayesi

Yeni Stories from the Outlands bölümünde de gösterildiği üzere, kadroya katılacak olan yeni isim Conduit ve 31 Ekim 2023 Salı günü başlayacak olan 19. sezon ile geliyor. Titanfall evreni ile olan bağlantısı da hoş bir şekilde anlatılmış. Öyle ki köyü devasa Titan’lar tarafından istila ediliyor. İlginç olan ise karakterimizi ve ablasını bir Monarch Titan’ı kurtarmaya geliyor. Monarch Titan’ı her ne kadar başta rakiplerini tarumar etmiş olsa da, saldırılara yenik düşmesinin ardından, kendisini havaya uçurarak köyü kurtarma yolunu seçiyor.

Conduit, yıllar sonra patlamanın olduğu yere geri dönüyor ve hikayesi de böylece başlamış oluyor. Radyasyona maruz kalan karakterimiz, Apex Legends kadrosunda da böylece yerini almış oluyor.

Exit mobile version