Xiaomi Mi TV Lux 82 ve Mi TV Lux Ultra 82 Duyuruldu!

Xiaomi ile 5G teknolojisine merhaba...

Türkiye’de de oldukça popüler bir marka olan Çin’li Xiaomi, gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında iki yeni nesil TV modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Mi TV serisine katılan Lux 82 ve Mi TV Lux Ultra 82 teknik özellikleri ve fiyat tercihiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Xiaomi Mi TV Lux 82 ve Mi TV Lux Ultra 82 bizlere neler sunuyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: 2020 Yılının En İyi Oyuncu Telefonları


Xiaomi Mi TV Lux 82 ve Mi TV Lux Ultra 82 Özellikleri

Çin’li üretici Xiaomi, gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında iki yeni nesil TV modelini kullanıcıların beğenisine sundu.

Mi TV Lux 82

Mi TV Lux 82 4K desteğiyle geliyor. HDR 10+, MEMC, Dolby Vision özelliklerini içerisin barındıran 82, 6,5 ms gecikme süresi ve MediaTek MT9650 işlemcisi ile güzel bir deneyim vaat ediyor. TV 64 GB depolama alanı ve 4 GB RAM ile yapılan açıklamaya göre bugünden itibaren satışta. Fiyatı 1,465 dolar olarak açıklanmış durumda.

Mi TV Lux Ultra 82 teknoloji dünyasına daha yeni yeni entegre olan bir özellik ile katılıyor. Mi TV Lux Ultra 82 5G desteği sunan bir TV. Mini LED panelleri cihaza premium bir görünüm kazandırıyor. Cihaz 4K desteği sunan 82’ye nazaran 8K çözünürlük sunuyor. HDR 10+, MEMC ve Dolby Vision özelliklerini de içerisinde barındıran Mi TV Lux Ultra 82, değişken FPS desteği ve Novatek 72685 işlemcisi ile geliyor.

TV 256 GB depolama alanı ve 4 GB RAM ile yapılan açıklamaya göre 21 Ekim itibarıyla Çin’de satışa sunulacak. Fiyatı 7,330 dolar olarak açıklanmış durumda. Henüz Mi TV serisinin yeni üyelerinin ne zaman ülkemizde satışa sunulacağı hakkında resmi bir açıklama yok.


Peki ya siz bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version