XDefiant’ın PlayStation 4 ve Xbox One Versiyonları Gecikecek

Ubisoft önceki mevcut nesle veriyor...

XDefiant'ın PlayStation 4 ve Xbox One Versiyonları Gecikecek

XDefiant Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru, bir önceki neslin konsollarına sahip olan takipçilerimizi üzebilir. Açık Seans sürecinin ardından, XDefiant‘ın PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları için erteleme kararı alındı.


İlginizi Çekebilir: XDefiant Sezonluk İçerik Yol Haritası Ortaya Çıktı


2021 yılının Temmuz ayında duyurulmuş olan XDefiant, PC (Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor.

XDefiant’ın PlayStation 4 ve Xbox One Versiyonları İçin Üzen Haber

Bu yıl içerisinde yayınlanması beklenen ücretsiz oyun için 21 – 23 Haziran 2023 tarihleri arasında bir Açık Seans Testi gerçekleştirilmişti. Kontrolcü ile oynanış ve sunucuların yoğunluk anındaki durumuna bakılan test sonrasında, yapılan geri dönüşler ışığında nihai sürüme yetiştirilmesi planlanan bazı değişiklikler üzerinde çalışıyor. Bu değişiklikler bağlamında, PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının geri plana itilmesine ve sonraki bir zamanda yayınlanmasına karar verilmiş. Diğer bir deyişle, XDefiant öncelikli olarak bu yaz mevsiminde PC (Ubisoft Connect), PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak.

Şimdilik eski nesil versiyonlarının ne kadar bir süre gecikeceğine dair net bir şey söylenmiş değil, ama mümkün olduğu zaman yeni haberlerin verileceği belirtilmiş.

Ubisoft Original XDefiant Hakkında

Tom Clancy’s Splinter Cell, Ghost Recon: Breakpoint ve The Division karşımı olup, bu oyunlardan çeşitli elementler ve teçhizatlar içerecek. İlk etapta Wolves (Ghost Recon), Outcasts (The Division), Cleaners (The Division) ve Echelon (Splinter Cell) olmak üzere dört farklı grup olacak ve bu grupların birinde geçebileceğiniz karakterinizi, oynayış stilinize göre karakterinizi özelleştirebiliyor ve yeteneklerini ve ultralarını ve eklentileriyle birlikte birincil ve ikincil silahlarınızı ve teçhizatınız ile hazır setinizi de oluşturabiliyorsunuz. Her karşılaşmada aynı hazır seti kullanmak gibi bir zorunluluğunuz olmayacağı için, karşılaşmalar arasında teçhizat ve yetenek değişimi yapabilmeniz mümkün olacak.

Altıya altı takım tabanlı ve zaman içerisinde yayınlanacak güncellemeler ve içerikler ile canlı servis olacak Tom Clancy’s XDefiant, hızlı tempolu bir oynanış sunacak. Diğer oyuncular ile şiddetli çatışmalara gireceğiniz oyun, her ne kadar Splinter Cell, Ghost Recon ve The Division karşımı olsa da, gelecekte diğer Ubisoft serilerinden de topluluklar, elementler ve teçhizatlar eklenecekmiş gibi görünüyor.

Rekabete dayalı arenalarda, Domination, Arena, Team Deathmatch ve Escort gibi oyun modlarının da olacak olmasının yanı sıra, oyunun yayınlanması sonrasında yeni güncellemeler ile harita sayısının da fazlalaştırılacağının müjdesi verildi. Haliyle Tom Clancy oyunlarından daha farklı mekanlar görebileceğiz.

Exit mobile version