Xbox Yeni Fallout Oyununun Daha Erken Çıkmasını İstiyor

Öncelikle bunun için uygun bir stüdyo lazım...

Ortaya atılan yeni iddialara bakılırsa, Xbox yeni Fallout oyununu daha erken bir zamanda piyasada görmeyi istiyormuş. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Dizinin Ardından Fallout 76 Oyuncu Rekoru Kırdı!


Son oyunu 2018 yılında çıkmış olan Fallout serisi, dizi uyarlamasının ardından yeniden popüler oldu. Hem sunulan hikayeden hem de işlenişinden memnun kalan başta oyuncular olmak üzere izleyiciler, seriye geri dönüş yaptılar. Halihazırdaki oyunların günlük oyuncu sayılarında önemli bir artış yaşanmış, hatta Fallout 76 bir milyon oyuncunun akınına maruz kalmıştı. Peki bu durumda, sıradaki Fallout oyununun beklenenden erken çıkmasını sağlayabilir mi? Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, iddialara göre Xbox buna dünden razı gibi görünüyor.

Xbox Yeni Fallout Daha Erken Çıkmasın İstiyor İddiası

The Xbox Two Podcast yayınına katılan Windows Central sitesinden Jez Corden, Fallout markasına olan talebin Xbox tarafının dikkatini çektiğini söylüyor. Bu bağlamda, sıradaki Fallout oyununun ne denli başarılı olacağının da farkındaymış. Hal böyle olunca, oyunun geliştirilme sürecinin de hızlandırılması isteniyormuş.

Steam'de Fallout Oyunlarına İndirim Fırsatını Kaçırmayın

Bildiğiniz gibi Bethesda Game Studios şu an için bir yandan Starfield ile ilgili çalışmalarını sürdürür iken, bir yandan da The Elder Scrolls 6 üzerindeki çalışmalara da başlamıştı. Bu açıdan baktığımızda, Fallout 5 ile buluşmamıza daha çok sene var. Bu noktada aslında Obsidian Entertainment en iyi aday konumunda olsa da, Amerika menşeli stüdyonun halihazırda Avowed ve The Outer Worlds 2 oyunlarının üzerinde çalıştığını unutmamak lazım. Geriye kalan tek ihtimal ise, Bethesda Softworks gözetimci konumunda bulunacak şekilde başka bir Xbox Game Studios stüdyosunun görevi üstlenmesi diyebiliriz.

Dizi uyarlamasının ikinci sezonuna Amazon tarafından yeşil ışığın yakılmasının ardından, Xbox cephesinin nasıl bir hamle yapacağı veya yapıp yapmayacağı ise büyük bir merak konusu oldu. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version