Xbox Oyuncuları Ubisoft Oyunlarına Para Ödemeyecek!

Xbox oyuncularının bir Xbox almasındaki en büyük etkenlerden birisi olan Xbox Game Pass, yeni bir abonelik hizmetini daha bünyesine dahil etmeye hazırlanıyor olabilir.


İlginizi Çekebilir: Konsol Vergisi Düştü! Fiyatlar Ne Olacak?


Xbox Game Pass Ultimate ile Ubisoft+ Birleşebilir!

Aslında, bu söylenti ile ilgili ilk örnekleri geçtiğimiz yılın son günlerinde görmeye başlamıştık. Ancak tam da o sıralarda bu iddiaların kaynakları pek de güvenilir kaynaklar değildi. Yani onları ‘spekülasyon’ kategorisi altında toplamıştık.

Öte taraftan Windows Central tarafından paylaşılan bu sızıntı, iddiaların gerçekten de doğru olabileceğini işaret ediyor.

Yani Xbox Game Pass Ultimate ile Ubisoft’un abonelik servisi Ubisoft+ bir araya gelebilir. Peki ama oyuncular bazında bu durum ne anlama geliyor ve tam olarak ne işe yarayacak?

Xbox Series X Fiyatı

Ubisoft+, tıpkı EA Play gibi bir servis. Bu servise dahil olan oyuncular hem yeni hem de eski Ubisoft oyunlarından oluşan bir kütüphaneye ufak ödemelerle erişme şansını elde eder.

Bu servisin yurt dışındaki ücretleri şu anda 14,99 dolar tutarında ki, bu fiyatın biraz yüksek olduğunu, gerçi bayağı bir yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer iddialar doğru olursa, Xbox Game Pass Ultimate kullanıcıları herhangi bir ek ücret ödemeden eski ve yeni Ubisoft oyunlarına kolayca erişebilecekler. Bu da Xbox’ın rekabet şansını gerçekten de ciddi bir oranda artıracaktır.


Şu sıralar bu servisin Xbox Game Pass Ultimate ile kesinlikle birleşip birleşmeyeceğini söylemek zor olsa da, iddialar 2021 yılının ortalarına odaklanıyor. Umuyoruz ki güzel gelişmeler görebiliriz.

Peki siz bu iddialar ve sızıntılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu birleşme Xbox’ın rekabetini artırır mı? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version