Xbox Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar

2. Xbox Inside sunumu kapsamında onlarca yeni oyun gösterildi.

Xbox sunumunda gösterilen tüm oyunlar

Inside Xbox sunumları sırasında yeni oyunlar göstermeye devam eden Microsoft, bir etkinliği daha geride bıraktı. Xbox sunumunda gösterilen tüm oyunlar ise resmi kanal üzerinden yayınlandı.

Yeni nesil konsol savaşına oldukça sert başlayan Microsoft, ilk adımda donanım olarak üstün olduğunu bizlere göstermişti. Tarihinde ilk defa PlayStation’dan donanımsal olarak önde olduğu bir yarışa başlayan Xbox, bunu özel oyunlarla güçlendirerek, yoluna sağlam devam etmek istiyordu.


İlginizi çekebilir: PlayStation 5 Xbox Series X Özellik Karşılaştırması


İlk Inside Xbox yayını ise beklentinin çok uzağında sönük geçmişti. Neredeyse hiç gameplay göstermeyen ve oyun seçimleri konusunda eleştirilere maruz kalan Microsoft, bugün düzenlenen yayına işaret etmişti. İkinci sunumda daha fazla oyun olacağının müjdesini veren şirket, sözünü layıkıyla yerine getirdi.

Xbox Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar ve Videoları

Sunumda Xbox’a özel oyunlara yoğunlaşılacağı bilinirken, bunun en önemli ibaresi Halo: Infinite ile yapılan başlangıç oldu. Ardından birçok oyun videosunu üst üste göstermeyi bilen Microsoft, oyunculara tam bir şölen yaşattı. Gösterilen oyunların tamamı ise aşağıdaki gibi sıralandı.

Halo: Infinite

State of Decay 3

Forza Motorsport

Everwild

Tell me Why

Ori and the Will of the Wips

The Outer World: Peril on Gorgon

Grounded

Fable

CrossFireX

Phantasy Star Online 2

The Medium

Tetris: Effect Connected

Warhammer 40,000: Darktide

STALKER 2

Destiny 2: Beyond Light

Psychonauts 2

As Dusk Falls

Avowed

 

Exit mobile version