Xbox’ın Streaming Cihazı Göründü

Ünlü raf, yine sahnede...

Xbox'ın Streaming Cihazı Göründü

Phil Spencer tarafından Fallout serisinin yirmi beşinci yılını kutlama maksadı ile paylaştığı bir fotoğraf ile Xbox’ın streaming cihazı göründü. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Ekim 2022 Oyunları Açıklandı


Bildiğiniz gibi bu ay, Fallout serisinin yirmi beşinci yılını kutluyoruz. Oyun dünyasının dört bir yanından da bu özel duruma ilişkin kutlama mesajları geliyor. Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer da Twitter paylaşımı ile kutlayanların arasından yer aldı.

Hesabı üzerinden fonunda ünlü rafının bulunduğu Vault Boy heykelciği fotoğrafını paylaşan Spencer, ilk oyunu 1997 yılında çıkmış olan ünlü markanın büyük kilometre taşını beraberinde bir yorum ile kutladı.

Xbox’ın Streaming Cihazı Ortaya Çıktı

Olay tam da burada ilginç bir hal alıyor aslında. Fondaki rafın en üstünde ve bir kontrol kolunun hemen sağında, daha önceden hiç görmediğimiz bir cihaz bulunuyor. İlk başka Xbox Series S konsolunu andırıyor olsa da, esasen Project Keystone adı verilen bir cihaz olabileceği akıllara geldi.

Xbox Series S konsolunun da buna benzer bir şekilde gündeme gelmesinin ardından, hızla yayılan söylenti üzerine Xbox Twitter hesabı üzerinden duruma ilişkin bir açıklama yapıldı. Şirketin söylediğine göre, fotoğrafta görülen cihaz bir prototipmiş ve rafa kaldırılmış.

Project Keystone, konsol gerektirmeksizin, eş akış (streaming) ile Xbox oyunlarını televizyonlarda veya monitörlerde oynayabilmemizi sağlayacak olan bir cihaz olarak tasarlanmıştı. The Verge tarafından yayınlanan bir makale ile de durumu teyit etti. Geçtiğimiz sene gündeme getirilmiş olan eş akış planları doğrultusunda HDMI girişi üzerinden bağlanabilecek bir cihaz olarak tasarlandığı yönünde tahminlerde bulunulmuş olsa da, görünüşe göre Xbox Series S görünümlü bir hali varmış.

Exit mobile version