Xbox Series XS Ortaya Çıktı!

Microsoft geçtiğimiz saatlerde Xbox Series XS marka ismini satın aldı. Şirketin ara nesil modeli olması beklenen yeni model hakkındaki tüm bilgileri ve tahminlerimizi bu yazıda bulabilirsiniz.


Ana Konu: Xbox Series X Özellikleri, Oyunları, Fiyatı


Xbox Series XS Nasıl Olacak?

Bulunduğumuz aşamada gördüğümüz tek şey, hemen yukarıda da aktardığımız gibi, sadece yeni marka ismi. Öte taraftan bu modelin Xbox Series S ve Xbox Series X modellerinin ardından gelecek bir ara model olacağını düşünebiliriz.

Peki ama yeni nesil modellerde hangi eksiklikler var ki, ara nesil modelde hangi özellikler güncellenecek?

Xbox Series X vs Xbox Series S Kıyaslaması

Bu kısımdan itibaren okuyacağınız şeylerin tamamı, elimizde herhangi bir bilgi bulunmadığı için, bizim tahminlerimizden ibaret olacak. Bu nedenle şu aşamada bu fikirleri çok da ciddiye almayın.

Dediğim gibi, daha ziyade ben neler görmek isterdim veya neleri görmeyi bekliyorum detaylarına değinicem.

1- Depolama Alanı

Xbox Series S modelinde yer alan 512 GB SSD bildiğiniz üzere gerçekten dar bir kullanılabilir depolama alanı sunuyor. Bunun ötesinde Xbox Series X modelindeki 1 TB SSD çok daha geniş bir alanı kullanabilmenize olanak sağlıyor.

Önümüzdeki aylarda görmeyi beklediğimiz ara modelde 2 TB SSD ile karşılaşmayı bekliyorum. Bu sayede oyunculara çok daha geniş bir alan sunulmuş olacak.

2- Bellek

Xbox Series X modelinde yer alan 16 GB RAM şu aşamada pek çok noktada yeterli gibi gözükse de, önümüzdeki dönemlerde daha fazlasına ihtiyaç duymamız ihtimaller dahilinde.

Bu nedenle ara nesil modelde 24 GB RAM görmeyi isterdim.

3- Ekran Kartı

Söz konusu şey teknoloji ürünleri olduğunda, her zaman daha iyisi vardır. Bu nedenle yeni nesil ara modelde güncellenmiş bir ekran kartı modeli ile karşılaşmamız da oldukça mümkün.


Peki siz yeni modelde neler görmek isterdiniz? Sizce Xbox Series XS ne zaman tanıtılacak ve neler sunacak? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version